Teraz jest Pt 20 cze, 2025 01:34

Urban Dead - massively-multiplayer zombie apocalypse game

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

Sudayev

Major

Major

PostPn 24 lip, 2006 23:02

"Somebody has spraypainted Solidarność onto a wall" LOL

Raines Hills - przynajmniej na kazdym kwadracie sa smierdziuchy.

W Rolt Heights na Dunsdon Lane jest revive, znajomy nie czekal dlugo, w poblizu kilku medykow sie zawsze kreci. Kolejki, zadnych kolejek.
OFP Jungle Fever | Beta Test Team

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 25 lip, 2006 07:52

W Rhodenbank nudno. Zafundowałem jednemu mocno poturbowanemu zombie headshot'a (toporem ;)) i poszedłem szukać amunicji. Praktycznie zawsze znajdzie się coś VSB, ze znalezieniem zombie trochę trudniej :/

W Shuttlebank spory zawód, ale tylko dla mnie :( Liczyłem, że się wykaże i powskrzeszam, a tu wszyscy już żywi - w każdym razie Tygrys205, VoltPL i Piromaniack byli żywi. Można wejść do Besly Avenue Police Dept i William Avenue Police Dept. 9 zombie na Drake Walk - wśród nich przynajmniej jeden z Brain Rot'em. Uzupełniłem zapas Necrotech syringe - mam teraz trzy.

Wróciłem do Quarlesbank przechodząc się po budynkach. Groźną sytuację zastałem w St Benedict's Hospital - brak barykad i zombie w środku. Usunąłem zombie kończąc sprawę headshot'em (znowu toporek), wywaliłem ciało i zabarykadowałem budynek na VSB++. Reasumując jestem zadowolony ze swojej działalności.

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 25 lip, 2006 08:56

Szeregowiec i medyk zostali w końcu przywróceni do życia ( w zupełnie przypadkowych miejscach, widać desperacja kieruje już ludźmi i ożywiają, co się da :P ) Poczekam na 50 AP i ruszę na północ znaleźć lokum. Trupem policjanta przemierzam Santlerville, kierując się na Rolt Heights w poszukiwaniu revive'a.
Obrazek

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostWt 25 lip, 2006 10:08

W Drake Walk jest 10 zombie :twisted:... Chyba, że znowu dostanę na RP head shota :?. Straciłem nawet ochotę do zgłaszania tych wszystkich pomyleńców.

MaRcin

Major

Major

PostWt 25 lip, 2006 11:18

W North Blythville Judge Road Police Dept stracony. Barykady (VSB) zniszczone, drzwi otwarte, w środku zombie. Trochę go uszkodziłem ale ma jeszcze 50hp. Pora szukać innego schronienia. Heh przypadkiem znalazłem junkyard w Mornington VSB. Za to szpital St Basil's oraz Millington Towers zajęte przez zombie.

Wild Walk Police Dept w Shuttlebank zabarykadowany na amen. Sporo ludzi, aż sie boję wychodzić na zewnątrz. Podobno William Avenue Police Dept miał problemy, ale nei wiadomo co z nimi. Narazie zostaję na miejscu. Generator działa, mam trochę amunicji. Jest ciepło, miło i przyjemnie. Tylko nie wiem gdzi eten dostawca pizzy.

w Raines Hills nuda. nie ma kogo zjeść. Z nudów zacząłem rozwalać barykady.
Good Times Gone

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 25 lip, 2006 11:39

Suuuper - w Shuttlebank zabarykadowali na maxa 95% budynkow a ja mam 1 AP....

Remcio

Major

Major

PostWt 25 lip, 2006 11:51

Zgłosiłem się do RP w Shuttlebank, na Drake Walk. Jednakowoż jeśli Aldi chce się wykazać bohaterstwem to ja niemam nic przeciwko :D
Obrazek

Volt

Major

Major

PostWt 25 lip, 2006 12:11

Jestem na Drake Walk zombie , okazało się że wczoraj na William Avenue Police Dept. była niezła rzeźnia... Wielki Aldi pomóż :>
Obrazek

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostWt 25 lip, 2006 12:39

Spójrzcie na mapkę: http://wiki.urbandead.com/index.php/Suburb

"I nie mamy już którędy spierd*lać..." - cytując nilfgaardzkiego generała z książki Andrzeja Sapkowskiego :/.

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 25 lip, 2006 13:02

Tiaa?? Zaraz pokazemy zombiakom co potrafimy - ja na pewno sie bede tu bronil do ostatniego HP x]

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostWt 25 lip, 2006 13:10

Jak by sie zrobiło gorąco to ja zwiewam na wschód, bo tam niby jest najspokojniej.

EDIT:

Kolejny PK - wolf44
Obrazek
Obrazek

Grabarz^^

Chorąży

Chorąży

PostWt 25 lip, 2006 13:12

Cholera...Pashenton oblężony z trzech stron, mimo że jeszcze jest bezpiecznie to trzeba się powoli zbierać, ale dokąd? Gdzie będzie ostatni bastion żywych? Dokąd iść? Chyba przebiję się do Dulston i tam zostanę do końca. Kto idzie ze mną? Jak paść to z honorem :)

A może lepiej zostać...i czekać?

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostWt 25 lip, 2006 13:55

26.03 MHz: "All Brooke Hills survivors fall back to Bale Mall in Yagaton".

Sądzę, iż - wbrew pozorom - Shuttlebank wciąż pozostaje najodpowiedniejszą dzielnicą do obrony, a to ze względu na jej infrastrukturę. Trzy komisariaty blisko siebie oraz szpital - jeśliby tylko zorganizować bardziej obronę, myślę, że to właśnie powinien być ostatni punkt oporu.

Edit: A propos, dziewiętnastu forumowiczów jest aktywnych w grze... Ktoś już tu "rzucił" pomysł, byśmy zorganizowali się w jakąś grupę, która współpracowałaby szerzej ze sobą - w tej chwili pojedynczo mamy naprawdę marne szanse na przetrwanie... Moglibyśmy przynajmniej wspólnie podjąć decyzję, w której dzielnicy będziemy się bronić. Jakieś propozycje?

Edit 2:
PK-er:
whapack
http://img155.imageshack.us/img155/4452 ... d02fh7.jpg

Na forum, gdzie zgłasza się PK-erów, wciąż nie przesłano mi maila aktywującego konto :|.

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostWt 25 lip, 2006 14:37

Nie wiem... Może spróbujemy zająć któryś komisariat w Shuttlebank. Albo wycofamy sie na Wschód.
Obrazek
Obrazek

MaRcin

Major

Major

PostWt 25 lip, 2006 15:17

Wild Walk Police Dept w Shuttlebank ma barykady na poziomie vsb. W ogóle Shuttlebank wydaje sie całkiem niezłą dzielnicą do obrony jeśli zorganizujemy się w jakąś grupę i zaczniemy działać wspólnie.
Good Times Gone
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry