Znalazłem jak narazei jednynie wrak samolotu AWACS. Na forum szukałem i nic nie znalazłem, a raczej tak mało ch,etnie zabrałbym się do ściągania każdego addonu amerykańskiego samolotu tansportowego, aby znaleźć jego wrak
Jest osobny addon wraku C-130. Dla podpowiedzi dodam, że znajdziesz go na OFP.info.
DODANE: Przewertowałem wszystkie sekcje addonów na powyższej stronce i niczego nie znalazłem :P Tak więc albo ten addon został usunięty, albo po prostu skojarzyłem go z innym samolotem. Sorry za zamieszanie.
Ostatnio edytowano Śr 02 sie, 2006 13:03 przez DeviAnCE, łącznie edytowano 1 raz
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.
Ktorys z wydanych c-130 (bylo ich troche) mial dodatkowo swoj wrak. Nie pamietam tylko ktory. W wypadku jak ne znajdziesz, to zastap w misji samolot na helikopter. Na 100% znajdziesz wrak helikoptera np. mi-2 czy uh-60 blackhawk.
Wiem, że wraków helikopterów jest dużo i szczerze to też się przydadzą, ale mi chodzi o jakiś samolot transportowy. ¦ciągnąłem już większość packów C-130 i nic