Teraz jest Pt 20 cze, 2025 20:53

Urban Dead - massively-multiplayer zombie apocalypse game

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

Blizbor

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 07 sie, 2006 11:35

Niedługo wyruszam do Was :) Jaki macie poziom barykad w William Av. Police Dept ?
Kto podnosi broń ten walczy w świętym kręgu Bogów - albo zwycięstwo, albo śmierć.

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 07 sie, 2006 11:57

Wygląda na to, że pierwszy atak na Calvert Mall odparty - w budynku nie ma zedów, ale brakuje generatorów i paliwa do nich. Do sąsiadującego z mall'em Challes Museum włamał się zed - wyrwałem chwasta i doprowadziłem barykady do porządku (VSB++).

Opuściłem bezpieczny Dowdney Mall i ruszyłem spenetrować Heytown. Już po chwili znalazłem ludzi w potrzebie - 3 zedy atakowały Burchall Cinema w którym ukrywało się dwóch ludzi. Przybyłem w ostatniej chwili, bo barykady już padły. Odbudowałem je do poziomu VSB++, ustrzeliłem jednego zombie, a drugiego poważnie poraniłem. Niestety zjawił się kolejny zombie, a mnie kończyły się AP. Z całej przygody zyskałem sporo EXP i już wszystkie moje postacie mogą wskrzeszać.

W Shuttlebank sprawdziłem NecroNet - sytuacja nie zmieniła się specjalnie do wczoraj. Zombie przeniosły się do Gatecombeton.

Obrazek

Poza tym szukałem ammo w komisariacie - w porównaniu z mall'em jest to irytująco nieskuteczne. Chyba ruszę do Shearbank włączyć się do walki o Stickling Mall.

Het'z i Slaw's

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 07 sie, 2006 15:43

blizb: VS
a tak pozatym może każdy da linka do swojej postaci(bądź swoich) aby każdy mógł dodać go do ekipy, to w przyszłości może pozwoli nam u żywać komórek z dużą efektywnościa;]

edit: lizb... jakiś idiota walnoł na heavy... sprawdzam okoliczne budynki...
Ostatnio edytowano Pn 07 sie, 2006 16:08 przez Het'z i Slaw's, łącznie edytowano 1 raz
-Noob.
-Hymm, so noob whipped ya out of ur base?
-o.O? How?
-Anti Noob Tactic...

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostPn 07 sie, 2006 16:00

Przeczytaj cały ten topic a znajdziesz linki do profilów.
Obrazek
Obrazek

Sudayev

Major

Major

PostPn 07 sie, 2006 16:22

Hah, wreszcie dostalem reviva. Chybna jakis nekrotechnik potknal sie o moje zwloki. Teraz juz wsrod zywych. Narazie uzupelniam zapasy w Shuttlebanku po to by znow wyruszyc na zachod by grabic tamtejszy mall.
OFP Jungle Fever | Beta Test Team

Remcio

Major

Major

PostPn 07 sie, 2006 16:30

A właśnie! Mój profil: http://www.urbandead.com/profile.cgi?id=614323
Kilkukrotnie zmieniałem postaci bo żadną mi nie szło. Teraz już wciąż będę grał tą.
Obrazek

DeviAnCE

Major

Major

PostPn 07 sie, 2006 16:46

Nareszcie dotarłem do osławionego Shuttlebank :P

Wyruszyłem z Lukinswood i wędrowałem poprzez East Becktown, Darvall Heights oraz Gatcombeton, aż znalazłem się tutaj - w Besly Avenue Police Dept. Uruchomiłem generator (uzupełniając brak paliwa) i czekam właśnie na 'większą' regenerację AP.

http://www.urbandead.com/profile.cgi?id=611234 - mój profil, jakby ktoś był zainteresowany ;-)
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.

Het'z i Slaw's

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 07 sie, 2006 19:32

Het'za zjedli bo zaś jakiś ciul zabarykadował william avenue na extremely... ehh... no trudno... zdarza sie, przynajmniej mam blisko do RP...

Zato slaws prowadzi kolejengo do oddziału, proisto w kierunku William's Av. dept;] mysle że jutro ok. połódnia dojdziemy do budynku, pytanie czy beezie otwarty;]
-Noob.
-Hymm, so noob whipped ya out of ur base?
-o.O? How?
-Anti Noob Tactic...

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostPn 07 sie, 2006 19:46

Przypominam tym wszystkim, którzy siedzą w szpitalach lub w posterunkach policji: bezpieczniej siedzieć w zwykłych budynakch (kinach, wieżowcach), bo zedki bardziej skupiają sie na szpitalch i posterunkach i często pod nimi siedzą (jest to też dobra okazja na EXPienie). A co do Shuttlebank: sytuacja jest nudna. Zedów praktycznie w ogóle nie ma i nie ma do czego strzelać. Za to w Yagoton nie ma dużo zedów, ale jest do czego strzelać.
Obrazek
Obrazek

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 07 sie, 2006 20:12

# Sir Bosko said "thx gevos, and yes arcam, the Shuttlebank militia is active, they are preparing for the big bash, and they advise everone else to do the same. stock up on ammo and health kits." (1 hour and 54 minutes ago)

Szkoda ze akurat teraz sie przygotowywują a nie wtedy, gdy chocby Besly Avenue PD był non stop oblężony..

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 08 sie, 2006 10:33

Jakoś nie miałem serca do walki dzisiaj i wycofałem się do Dowdney Mall aby poszukać amunicji.

W Shuttlebank zacząłem od sprawdzenia NecroNetu

Obrazek

Jak widać zombie już prawie nie ma. Zająłem się tymi dwoma przed Marfell Building (VSB) i Besly Avenue Police Dept (VSB). Rozstawiłem też dwa generatory - w Besly i bodajże w Wild Walk, ale praktycznie w całej dzielnicy nie ma paliwa (bo nie ma żadnego serwisu samochodowego). Raczej nie ma problemu ze znalezieniem jakiegoś wejścia

Calvert Mall wpadło w ręce zombie. Ludzie są jeszcze tylko w południowo-zachodnim rogu, ale zombie są tam również. Ustrzeliłem jednego (60 HP i flak), ale to nic już nie zmieni. Jeśli ktoś zastanawia się gdzie są zombie z Shuttlebank to informuję, że sa tutaj. Ukryłem się nieco dalej poza Mallem, ale dalej nie mogę uciekać, bo wokół same otwarte ulice. Kupiłem sobie Radio Operation.

Sudayev II

Cywil

Cywil

PostWt 08 sie, 2006 11:17

Rano ruszylem na poszukiwania generatora w Shuttlebank. Zero efektow. Po drodze zaciukalem zombiaka, ale sam niezle oberwalem punktow mi starczylo jedynie na wejscie do Kevern Row PD w Shuttlebank. Poziom barykad - Secured (sic!) Co chwila wchodzil jakis samotny zombiak i zabieral po kilka hp kazdemu, bylo to dosc frapujace. W Ekipie na kevern nie ma zadnego speca od barykadowania, wiec jak jestescie w okolicy to pomozcie tym chlopakom bo cos czuje ze bedzie tam krwawa jazda. ktos chyba jest tam nawert zainfekowany i nic nie mowi. Poki co przenosze sie do mniej atrakcyjnego dla zedow budynku kilka pol powyzej.
Obrazek

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostWt 08 sie, 2006 11:32

Sydayev: Polepszyłem tam troszkę barykadę... Shit, gdybym wcześniej wszedł na forum, zrobiłbym to lepiej - stworzyłem od zera barykadę w William Avenue Police Dept do VSB i zeżarło mi to troszkę AP :/.
Mam pięć shelli do shotguna, dwa magazynki do pistoletu, trzy flary i trzy apteczki... Mogło być gorzej :P.

Sudayev II

Cywil

Cywil

PostWt 08 sie, 2006 12:00

Piromaniack macie zeda wsrodku na 100% !!!
Obrazek

Blizbor

Szeregowy

Szeregowy

PostWt 08 sie, 2006 12:44

http://www.urbandead.com/profile.cgi?id=613889 - oto moja postać :)

OK, jestem w Shuttlebank, a dokładniej w Lock Boulevard Police Dept, po drodze uszkodziłem jednego zeda jutro będę w William Av. Police Dept.
Kto podnosi broń ten walczy w świętym kręgu Bogów - albo zwycięstwo, albo śmierć.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry