Teraz jest Pt 20 cze, 2025 23:27

Urban Dead - massively-multiplayer zombie apocalypse game

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

MaRcin

Major

Major

PostWt 08 sie, 2006 15:33

barykada w Kevern Row Police Dept na poziomie VSB, przed budynkiem uszkodzony zed (50+ hp i flak).
Good Times Gone

Blizbor

Szeregowy

Szeregowy

PostWt 08 sie, 2006 15:41

Oto obecne statystyki pokazujące stosunek sił :

The City of Malton
Active Characters : 39552
Standing Survivors : 17773 (54%)
Standing Zombies : 14576 (46%)

Narazie wygrywamy, do tego mamy już 3 dzielnice wolne od zedów : Rhodenbank, Pitneybank i Wykewood :)
Kto podnosi broń ten walczy w świętym kręgu Bogów - albo zwycięstwo, albo śmierć.

Het'z i Slaw's

Szeregowy

Szeregowy

PostWt 08 sie, 2006 18:00

Het'z dalej gryzie ziemie w dodatku ****y zabijają wszystko co sie znajduje na drake walk- czyli RP...

Slaw's eskortuje Zuber'Buber'a, do william av... ale to jeszcze chwile zajmie...

A szpiedzy niedonoszą o niczym ciekawym...

Edit: Het'z ożywili i już jest w william avenue...
-Noob.
-Hymm, so noob whipped ya out of ur base?
-o.O? How?
-Anti Noob Tactic...

brambi

Chorąży

Chorąży

PostWt 08 sie, 2006 22:40

Siedzę w William Avenue Police Dept.Nazbierałem kupę sprzętu, ale zero amunicji.Mam 4 Shotguny,3 pistolety,5 flat jacketów.I co mam z tym zrobić?W Shuttlebank nudy,zero zombich.Chyba posępię amunicji i ruszę na łowy(mam już Pistol Training ).

MaRcin

Major

Major

PostŚr 09 sie, 2006 10:04

Kevern Row Police Dept otwarte na oścież, w środku 2 zedy (jeden 45 hp). Praktycznie wszystkie budynki w Shuttlebank użyteczności publicznej zabarykadowane na poziomie ehb. Znalazłem tylko Bubcar Road Fire Station VSB

W Mornington (zwłaszcza pd części) całkiem sporo zedów, jeśli ktoś chce zapolować...
Good Times Gone

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostŚr 09 sie, 2006 11:56

Dzisiaj zrobiłem jadke z zedów w Brooke Hills. Z 7 zedów przeżyły tylko 3 i za to zarobiłem dużo XP. W Brooke Hills jest do czego strzelać więc zostane tu na dłuższy czas. W Yagoton praktycznie zero zedów. Przeszłem przez całe Yagoton i nic nie znalazłem.
Obrazek
Obrazek

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostŚr 09 sie, 2006 13:49

MaRcin, byłem w Kevern Row PD i zginąłem pierwszy raz od... Dawna.

Jestem w Drake Walk, czekam na sami-wiecie-co :P.

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 09 sie, 2006 13:51

W Gatecombeton ruszyłem sprawdzić co z Calvert Mall. Obecnie jest całkowicie w rękach zombie (w sumie 26 w środku). Poza tym dwa zedy były w St Cyprian's Hospital (jeden usunięty) i jeden w Theodore General Hospital. Chyba jestem za blisko drugiej postaci, bo zaczynam haniebnie pudłować.

Z Shuttlebank ruszyłem w długą podróż do Stickling Mall w Shearbank. Po drodze sprawdziłem Necronet w Coutts Building (północne obrzeże Eastonwood, więc widać też południową część Shuttlebank - widać 3 zedy przed William Avenue PD)

Obrazek

Po drodze nie działo się za wiele. Większość budynków w Eastonwood i Brooke Hills zabarykadowana na głucho. Można było wejść do Heathcote Building (VSB++) i Bubcar Road Fire Station (VSB++) w Shuttlebank. Stickling Mall jest w rękach ludzi.

W Heytown dzień był pracowity. Wyszedłem z Mall'u i rozwaliłem 10 strzałami z shotguna zeda z 60 HP i flakiem. Potem ruszyłem dalej ulicami i zawędrowałem aż do Randallbank. Tam ustrzeliłem kolejnego zeda z pistoletu, co pozwoliło mi nabyć NecroNet Access. Udałem się do Littlehales Building i tam mogłem się przekonać ile potencjalnych celów jest w okolicy

Obrazek

brambi

Chorąży

Chorąży

PostŚr 09 sie, 2006 14:10

Do Wiliam Walk Police Dept i Kevern Row Police Dept wlazły zombi.Mam za mało puktów akcji aby isć na odsiecz....
Ostatnio edytowano Śr 09 sie, 2006 14:17 przez brambi, łącznie edytowano 1 raz

Blizbor

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 09 sie, 2006 14:16

W Kevern Row Police Dept już 4 zedy są, na szczęście w porę zdążyłem się ewakuować, bo robiły jatkę, siedzę teraz w Library obok PD, która jest VHB. Niedługo (za 3h) będę miał zregenerowane AP, więc natłukę trochę zedów z Kevern Row PD.
Kto podnosi broń ten walczy w świętym kręgu Bogów - albo zwycięstwo, albo śmierć.

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostŚr 09 sie, 2006 14:37

Wiecie co ja myśle o tym, że słabiej strzelamy kiedy postacie są blisko? To jest wg mnie kompletna ściema. Mam argument: 2 moje postacie stały obok siebie (dzielnicach) a i tak ubiłem 4 zedy, więc wg mnie odległość od postaci nie gra w celności żadnej roli.
Obrazek
Obrazek

Remcio

Major

Major

PostŚr 09 sie, 2006 14:45

W William Avenue PD spotkałem cztery zombie - dwa z nich ustrzeliłem i skończyły mi się AP, ale przynajmniej mam już advanced pistol i shotgun training. Tak czy inaczej chyba czas zacząć barykadować się w hotelach
Obrazek

Blizbor

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 09 sie, 2006 15:17

Ubiłem ostatniego zeda w William Av. PD i wyrzuciłem ciało na zewnątrz, dzięki czemu awansowałem na 4 lvl i nabyłem Shotgun Training, po czym wróciłem do Library.

Het'z i Slaw's

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 09 sie, 2006 15:52

Rots prawdopodobnie uratował mnie i Zubra(nowicjusz;]) w posterunku na brookie hills, ja już przebyłem drogę do william avenue i teraz wypoczywam po trudach podróży...

Natomiast Hetz uzupełnił zapasy amunicji i usiłował zabiż zombiaka na 20 HP, niestety 8 AP'ts na 55% trafienia niestarczyło :???: no cóż, innym razem, moi szpiedzy donoszą o dziwnej aktywności zombie w okolicy dulston, gdzie trwa wojna dezinformacyjna, oraz ze szpiegami zedsów niszczącymi generatory :neutral: mall ciągle w rękach ludzi, ale sabotarzysci są tam ok. 2 razy dziennie... Pozatym w shuttlebank pojawiło sie troche zedków w okolicy William Av. HQ;]
-Noob.
-Hymm, so noob whipped ya out of ur base?
-o.O? How?
-Anti Noob Tactic...

Blizbor

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 09 sie, 2006 15:59

Przy okazji - zauważyłem, że generator z William Av. Police Dept zniknął, chyba jakiś sabotażysta go zniszczył. Przydałoby się zrobić listę graczy, którzy działają na korzyść zedów oraz PK-ów i opublikować ją tu, tak aby każdy wiedział kogo butować za zdradę gdziekolwiek się pojawi aby nie niszczył barykad i generatorów...

P.S Dodałem Het'za do listy kontaktów :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry