Teraz jest So 30 sie, 2025 20:57

Jak zrobic zeby jednostka jechała z określoną prędkością?

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

danielek1

Szeregowy

Szeregowy

Jak zrobic zeby jednostka jechała z określoną prędkością?

PostŚr 09 sie, 2006 16:27

mam proble nie wiem jak zrobić np. żeby subaru jechało 200 km/h
zamiast 40.Prosze o pomoc.

wyszukiwarka nic nie dała. :cry: :cry: :cry:

Komar

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 09 sie, 2006 16:32

Nie wiem czy o to ci chodzi ale w oknie drogowskazu (przy wlaczonej opcji zaawansowane) mozesz wyprac predkosc sa tam trzy: ograniczona, normalna , pełna. Boze czlowieku to juz bylo chba z tysiac razy!!! Opcja szukaj sie klania!!! :shock:

=ZSRR=

Szeregowy

Szeregowy

PostCz 10 sie, 2006 13:08

Ale on napisał że szukał.Poszukaj odpowiedniego skryptu, np.this setquick"120"jest na ofp w dziale edytor w poddziale skrypty.Na pewno coś znajdziesz ,ja tam znalazłem bardzo mi potrzebne skrypty które były nie niewiarygodne. :spoko:
Nasz put butć Stałin!!!!

------------->CCCP<---------------

Zabix

Major

Major

PostCz 10 sie, 2006 14:01

=ZSRR= napisał(a):Ale on napisał że szukał.Poszukaj odpowiedniego skryptu, np.this setquick"120"jest na ofp w dziale edytor w poddziale skrypty.Na pewno coś znajdziesz ,ja tam znalazłem bardzo mi potrzebne skrypty które były nie niewiarygodne. :spoko:

Umiesz ty pisać po polsku?

PoP

Chorąży

Chorąży

PostCz 10 sie, 2006 14:01

setQuick? Qrde jaki freestyle :P
Pokombinuj z setVelocity

Remcio

Major

Major

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Jak zrobic zeby jednostka jechała z określoną prędkością

PostPt 13 gru, 2024 06:26

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Jak zrobic zeby jednostka jechała z określoną prędkością

Powrót do Operation Flashpoint