Teraz jest So 30 sie, 2025 19:15

Error loading data3d\XXX.p3d - Błąd z nowym niebem

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

BOLO

Chorąży

Chorąży

Error loading data3d\XXX.p3d - Błąd z nowym niebem

PostCz 17 sie, 2006 14:29

¦ciągnąłem dzisiaj nowe niebo. Gdy włączam grę, pojawia mi się Okienko z napisem: Error loading data3d\XXX.p3d (XXX=Jakiśtam.p3d). To się dzieje przy każdym nowym niebie (llauma, Modul, Tropic, desert itp.).
Nie wiem co się stało i jak to naprawić. Jak już padło to pytanie, to prosiłbym tylko o link do tematu (szukałem już pod hasłem "niebo" i nic nie znalazłem).

DeviAnCE

Major

Major

PostCz 17 sie, 2006 16:37

Jakiego masz Windowsa ?
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 17 sie, 2006 16:45

A robisz tak jak w read me?
uruchamiasz to jako -mod=@niebo ?
Obrazek

BOLO

Chorąży

Chorąży

PostCz 17 sie, 2006 18:16

DeviAnCE: Mam Windows XP
Loony: Tak uruchamiam jako mod.

HAV

PostCz 17 sie, 2006 18:24

Ustaw w preferencjach grafiki Direct 3D HL&HW (nie pamiętam dokładnie jak to się nazywało) - sky packi wymagają włączenia tej opcji, inaczej wywala wspomniany error i nie ładują się modele (przykład - truck w intrze Desert Island)

BOLO

Chorąży

Chorąży

PostCz 17 sie, 2006 23:01

Dzięki Havoc! Już działa!

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Error loading data3d\XXX.p3d - Błąd z nowym niebem

PostPt 13 gru, 2024 06:52

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Error loading data3d\XXX.p3d - Błąd z nowym niebem

Powrót do Operation Flashpoint