Teraz jest So 21 cze, 2025 14:42

misja 28 - w powietrzu (airborne)

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

smola93

Porucznik

Porucznik

misja 28 - w powietrzu (airborne)

PostWt 22 sie, 2006 22:11

Pewnego dnia postanowiłem przejść sobie ofp poraz drugi. Mam jednak problem z misją 28. Wykonuje w niej wszystkie rozkazy ostatni rozkaz to wracać do bazy i wylądować. więc wracam do bazy i ląduje tam gdzie mi każą jednak... nic sie nie dzieje. Dobra wychodze z heli a tu komunikat o przegranej misji bo wszystkie cele nie zostały wypełnione. Po chwili sie pokazuje Misja wypełniona lecz niestety nie rozpoczyna sie następna misja tylko ta sama od początku. Przeszłem już misje kilka razy i ciągle to samo. prosze was o pomoc ;)

Suxer

Cywil

Cywil

PostWt 22 sie, 2006 22:39

Hmm nie wiem nigdy tak mi się nie zdarzyło natomiast ja bym spróbowal przeinstalowac gre. Skopiuj caly folder users i przeinstaluj a potem spowrotem g owklej do folderu z gra i zobaczy czy bedzie nadal tak samo.

łelkam

Spammer

Spammer

PostWt 22 sie, 2006 22:43

...a jak nie jesteś zbyt sumienny to endmission wystarczy :grin:
Już 7 lat od kiedy po raz pierwszy ta srebrawa płytka z OFP zagościła w naszych napędach.. [*]

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 22 sie, 2006 23:21

nie dość że spammer to jeszcze cziter...
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

Wojtek

Major

Major

PostWt 22 sie, 2006 23:23

czemu cziter?jak wszystko zrobil a ten to niech uzywa;d

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 23 sie, 2006 00:26

smola93 - sam wiesz, ciężko jest pomóc, moze to byc poprostu błąd w misji, u jednych działa, u innych nie. Spróbuj posiłkować się poradnikami/solucjami i wykonywać zadania krok po kroku, niszczyć wszystko co masz zniszczyć i zaliczać wszystkie cele w misji. A jesli juz to nie pomoże, będziesz musiał wpisac to nieszczęsne "endmission" i po sprawie. Przynajmniej masz czyste sumienie, ze zrobiles wszystko co w Twojej mocy, a do użycia kodu zmusił Cię błąd w misji.

Pozdrawiam

...i prosze nie robić OT, dotyczącego kto jest cziterem, a kto nie :S

konradk7

Kapral

Kapral

PostŚr 23 sie, 2006 10:05

Sprawdź jaka masz wersje gry - moze trzeba ja z ugrejdować.

smola93

Porucznik

Porucznik

PostŚr 23 sie, 2006 12:16

no dobra wpisze to nieszczęsne endmission bo i tak wykonałem wszystkie zadania. Dzięki wszystkim za pomoc ;)

zGuba

Moderator

Moderator

PostŚr 23 sie, 2006 16:02

Mam ten sam błąd - drugi raz nie chciało mi się już latać po całym everonie jak szaleniec :( na domiar złego skasował mi się save. Od razu wpisałem endmission.

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 23 sie, 2006 16:53

Wojtek napisał(a):czemu cziter?jak wszystko zrobil a ten to niech uzywa;d

Bo tak i już... cziter używa czitów... a to jest czit więc on jest cziterem xP
czish?

btw. przechodziłem cwc 4-5 razy i nigdy mi się nie zdazyło cos takiego... nawet na y2k3 ;)
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

Nazhir

Spammer

Spammer

PostPt 25 sie, 2006 15:14

ło boszzz, co za ciamajda.
a do tego paskudny cziter. Masz czekać, aż się misja skończy.

W misji 27 Airborne masz do wykonania:
(z poradnika na stronie głównej)

1. Zabierz żołnierzy z plaży.
2. Przetransportuj do Montignac.
3. Wróć na bazy.

Po raz pierwszy w kampanii grasz jako pilot Sam Nichols. Pierwsza misja za sterami śmigłowca jest bardzo prosta. Transport piechoty. Nic ci nie grozi. Wskakuj do UH-60 BlackHawk (na razie tylko transportowiec, ale w następnych misjach spodziewaj się czegoś lepszego).Leć na plażę i zabierz żołnierzy. Teraz leć do Montignac (tak to, co zdobyłeś czołgami) i wyładuj transport. Podczas powrotu do bazy pojawi się nowe zadanie:

Nowy cel:
4. Zabierz sojusznicze jednostki ze La Moule.

Teraz leć do wioski i zabierz ranny oddział żołnierzy. Pojawi się kolejne zadanie.

Nowy cel:
5. Zniszcz wrogie BMP zbliżające się do wioski z południa.

Powinieneś dostrzec dwa czerwone kwadraty na radarze. To właśnie BMP. Zniszcz je za pomocą rakiet. Gdy to zrobisz kontynuuj wycieczkę na lotnisko. Wyładuj transport. Tak zakończysz misje.

Zapewne nie wykonujesz wszystkich rozkazów, albo za wcześnie wychodzić ze śmigłowca.

PS. Pochwała się należy - to taki plusik
:mrgreen:
Obrazek
spammuję, więc jestem

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: misja 28 - w powietrzu (airborne)

PostPt 13 gru, 2024 07:10

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: misja 28 - w powietrzu (airborne)

Powrót do Operation Flashpoint