Teraz jest Śr 18 cze, 2025 17:55

CD-ACTION

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

CD-ACTION

PostN 08 sie, 2004 15:17

Jestem bardzo ciekaw jakie jest wasze zdanie na temat tej gazety :?:
Osobiście CDA czytam od trzech lat. Zaczołem wtedy kiedy miałem komputer. Może wydawać się to troche głupie. 20zł na miesiąc, ale ja tej gazety nie kupowałem i nie kupuje by najmniej dla pełnych wersji jakie dodają. Ta gazeta jest zaje**** pod względem recenzji jakie piszą recenzenci. Tylko dla tego tą gazete kupuje, by można było co nieco poczytać na kiblu ( :lol: ), przed spaniem itd.
Gry dają cienkie, chociaż ostatnio Desert Rats vs Afrika Korps im sie udała. Bardzo fajna gra, chociaż jej nie przeszedłem.
Jestem ciekaw kiedy dadzą do numeru pełną wersję OFP.

Nowy numer już w tym tygodniu. Jedną z pełnych wersji będzie pierwsza część Hitmana (wydaje mi się, że porażka - dali staroć :!: )
A z resztą sami zaglądnijcie:

www.cd-action.com.pl

SiD

Major

Major

PostN 08 sie, 2004 15:22

pierwszy Hitman to nie staroć lecz nowa klasyka :P o CDA nie wiem dużo - krótki rozdział w moim życiu, gdyz gry mnie raczej specjalnie nie interesowały (ehh a jednak tak dużo o nich wiem...) Zresztą ja należe do tych biedniejszych i poza chipem nie stac mnie było na inną gazetkę. Nawet miłe pismo, z jajem i profesjonalnie wykonane, w przeciągu mojego wieloletniego (11lat) doświadczenia z pc'tami wypada bardzo pozytywnie

Pietras_Stinger

Chorąży

Chorąży

PostN 08 sie, 2004 15:45

Dla mnie Hitman 1 to poprostu cudo ! Przeżycie którego nie da się opisać ! No poprostu czułem się jak 47 jak skrzypiały dzrwi w grze to mi serce waliło. Jak potchodziłem do kolesia żeby mu zagrać nutke na pianinie bałem się nawet o swoje życie ! Poprostu coś czego nie da się opisac. A co do CD-Action najlepszy jest tam action redaction !

Jon

Generał

Generał

PostN 08 sie, 2004 15:51

Ta. Rzeźnia. :clever:

Boże, ludzie, ja miałem na myśli AR nie Hitmana do cholery :?
Ostatnio edytowano N 08 sie, 2004 21:48 przez Jon, łącznie edytowano 1 raz
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

SiD

Major

Major

PostN 08 sie, 2004 16:16

Rzeźnia była w paskudnch kontynuacjach Hitmana, które imo są żałosne, w pierwszej części mielismy do czynienia z profesjonalistą, który krok po kroku niczym cień przysłania kolejne rzycia bandziorów.

Arika

Major

Major

PostŚr 25 sie, 2004 22:34

Aż tak to ich nie chwal bo Jedi ze Smuglerem wpadnął w samouwielbienie. Nie można im zarzucić braku profesjonalizmu jak i ciekawego języka, ale jeżeli chodzi o zawartość Cover CD to oni są mistrzami trafiania obok mego gustu. Jedyny nmer który kupiłem dla pełnej wersji to był ten z F22 total Air War.
Ale to właśnie tam trafiłem na demo gry najwspanialszej pod słońcem :spoko:
Obrazek

B@rtek

Chorąży

Chorąży

PostCz 26 sie, 2004 10:14

Dla mnie to pisemko jest tylko i wyłącznie o grach i niczym więcej. Jak sie zapytasz o coś czego nie wiesz bo jesteś początkującym użytkownikiem kompa np jak sie podkręca procka to jaja sobie z ciebie robią że przekręcasz procka trzy razy w lewo... Można sie pośmiać ale czasem nie podchodzi mi ich humor. Nie można nazwać CDA profesjonalnym pismem o grach, bo dla mnie poprostu nim nie jest. Czytam to pisemko od 2001r. a kupuje raczej rzadko (np kupuje raz na dwa trzy miechy). W tym czasie nie wiem może było sześć siedem naprawde fajnych gierek.
Obrazek

¦mierć jest bardziej uniwersalna niż życie, bo każdy umiera, choć nie każdy żyje.

Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy

Watchdog

PostCz 26 sie, 2004 11:16

B@rtek napisał(a):Dla mnie to pisemko jest tylko i wyłącznie o grach i niczym więcej. Jak sie zapytasz o coś czego nie wiesz bo jesteś początkującym użytkownikiem kompa np jak sie podkręca procka to jaja sobie z ciebie robią że przekręcasz procka trzy razy w lewo... Można sie pośmiać ale czasem nie podchodzi mi ich humor. Nie można nazwać CDA profesjonalnym pismem o grach, bo dla mnie poprostu nim nie jest. Czytam to pisemko od 2001r. a kupuje raczej rzadko (np kupuje raz na dwa trzy miechy). W tym czasie nie wiem może było sześć siedem naprawde fajnych gierek.

Z B@rtolino się zgadzam...ale sie uprzejmie zapytuje ,co w nowym CD-Actionie ,bo może by sobie kupić ,a nie często to robie...
Chociaż jak dali gierke Counqes.Frontier War's to mi sie podobało ,a nawet bardzo...

B@rtek

Chorąży

Chorąży

PostCz 26 sie, 2004 11:20

W (chyba)nowym jest Hitman codname 47, Cutthroats, demka Codname Panzers i Juiced. Nie wiem tylko czy mam nowego CDA :P łoczolino :P

{No to niestety ja nic o tym nie wiem tzn. o wrześniowym numerze niczego się nie doczytałem}
Ostatnio edytowano Cz 26 sie, 2004 12:17 przez B@rtek, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

¦mierć jest bardziej uniwersalna niż życie, bo każdy umiera, choć nie każdy żyje.

Watchdog

PostCz 26 sie, 2004 12:10

B@rtolinio...ja miałem na myśli ,numer który wyjdzie ,znaczy sie wrześniowy ,czy coś gdzieś było u nich napisane ,co w nim będzie

B@rtek

Chorąży

Chorąży

PostCz 26 sie, 2004 13:23

YacieK ja nie napisałem że ja tak sie zapytałem ale oni mniej więcej tak odpowiadają na pytania dotyczące sprzętu. I dlatego to jest pismo tylko i wyłącznie o grach. W kategorii gry to na polskim rynku chyba CDA jest najlepszym pismem w Polsce. Są bardzo na luzie i pewnie dla tego że tak pisząto Polska młodzierz i nie tylko kupuje to czasopismo

{poprawka, dzięki Jonez}
Ostatnio edytowano Cz 26 sie, 2004 14:06 przez B@rtek, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostCz 26 sie, 2004 13:42

Nie tylko młodzież drogi Bartq, nie tylko młodzież...

Ja pisałem już tyle różnych rzeczy o CDA, że już nie chce mi się powtarzać dla każdego kolejnego nie lubiącego\średnio lubiącego CDA. Inna sprawa - Często zarzucane Smugglerowi chamstwo zawsze było dla mnie bzdurą, jednak teraz... zaczynam dostrzegać, że on naprawdę przesadza. Kiedyś jego odpowiedzi zawierały jedynie lekką nutkę ironii i było "cool", teraz wyzłośliwia się przy [prawie] każdej okazji i często [dla mnie] przesadza, zachowując się... chamsko...? Chyba już można mówić o chamstwie... Sam nie wiem. Piszę to na podstawie czytanego na obozie AR w najnowszym CDA pożyczanym od kumpla [ Ja czytałem Pleja ]. Niestety, zapomniałem większość rzeczy o których była mowa w tym AR, jednak jak tylko pożyczę od kumpla\zakupię ten numer podam stosowne przykłady. I jeszcze jedno - Nie ja jeden tak sądzę - Stwierdziłem to z kilkoma moimi kumplami z obozu, również fanami CDA. :???:
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Arika

Major

Major

PostCz 26 sie, 2004 17:44

Danieldragon - nie wpadną w manię wielkości- spoko bo robią i tak najlepsze pismo na rynku polskim o grach na PC. (jak dla mnie)

Nie kwestionuje że nie są najlepsi na polskim rynku, bo to nie ulega wątpliwościom, ale chcę żeby to pismo się dalej rozwijało i nadal utrzymywało wysoki poziom.
Obrazek

SiD

Major

Major

PostCz 26 sie, 2004 21:03

Btw. jak możecie mówić, że pismo jest nieprofesjonalne? W co prawda kiedys takie było - nie wiem jak teraz, bo nie czytam takowych, ale to normalni ludzie idą do pracy i pracuj, a robią swoją robote żetelnie, dlatego są najpopularniejsi (nie lubie określeń lepszy-gorszy). Więc gdzie tu amatorszczyzną jedzie? Jak laskowik mówi do kogoś na "ty" to profesjonalistą jest, a jak ktoś w cd-a pisze jakiś dowcip to już nie jest profesjonalny?

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 26 sie, 2004 21:18

Wiecie co? Mi opinie części antyfanów CDA, bardzo przypominają to co niektórzy ;-) sądzą o OFP Center PL :] Te zarzuty o amatorstwo, domniemane zrzynanie od innych itp ... hmm, skąd ja to znam? :-)
Następna strona

Powrót do Off-topic