Teraz jest So 30 sie, 2025 15:09

Problem z jednostkami i szukam moda

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Chruscin

Szeregowy

Szeregowy

Problem z jednostkami i szukam moda

PostPt 06 paź, 2006 16:56

1.mam problem z jednostkami jakiej bym nie ściągną topisze zawsze no entry modelSpecial jak je ustawiam i daje podgląd możecie mi pomóc plis mam OFP R 1.98 i tak jest ze wszystkimi nowymi jednostkami jakie ściągnełem oprócz tego moda z szturmowcami imperium.
2.szukam linka do addonu JAM_Magazines bo potrzebny mi żeby uruchomić mod Delta cośtam proszę o DZIAłAJ¡CY link bo zawsze jak ściągam jakąś misję i jest do niej potrzebny jakiś addon i w readme podane są linki do wymaganych addonów to zawsze nie działają działają tylko te które są do strony ofp.bmj.pl a inne linki niedziałają pisze że nie można wyświetlić servera albo coś takiego
Ostatnio edytowano Pt 06 paź, 2006 17:04 przez Chruscin, łącznie edytowano 1 raz

DeviAnCE

Major

Major

PostPt 06 paź, 2006 17:01

1. Czytaj pliki ReadMe. Jeżeli takowych nie ma, a na stronie z linkiem do D/L również nie zostało nic wspomniane - wtedy pytaj na forach uprzednio powiedziawszy o jaki dodatek chodzi. Ze szczątkowych informacji typu "nie działa mi addon X bo brakuje Y, pomocy!" nigdy za wiele się nie zdziała.
2. Na OFPBase.com znajdziesz działający link do JAM 3. Następnym razem wysil się bardziej przy swoich poszukiwaniach.
3. Dodaj rodzaj tematu.

EDIT: I nie chcę jakichkolwiek plusów :d
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.

Chruscin

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 07 paź, 2006 10:54

ok dodałem rodzaj tematu ściągnełem Jam3 i wszystko działa delta ops i nawet ten addon z norweggami zaczoł działać jest super dzienx ale mam jeszcze 1 problem ale tym razem się domyślam jak go rozwiązać a więc mam addona SFP (ten co dodaje Szwedów) ale jak ustawiam ich w edytorze i daje podląd to się wyświetla no entry.... wiadomo wiem jak to rozwiązać do tego addona jest potrzebny jakiś inny z brońmi bo pewnie ci szwedzi korzystają z broni z jakieoś addonu innego no i właśnie teraz szukam addona na te bronie problem w tym że nie wiem czeo dokładnie szukać tzn.jak on się nazywa chyba z pół godziny siedziałem żeby roszyfrować readme tam nie ma podziału na np. instalacja credits etc. tylko wszystko jest napisane tak niechlujnie bez żadnych odstępów i przez to nie moge się doczytać jaki do addon jest potrzebny! prosze ci co mają ten addon ze Szwedami i im spoko działa niech mi pomogą bo planuje zrobić jakąś misje (może potem powstanie kampania) na śnieu i właśnie Norwegowie bedą walczyć ze Szwedami

DeviAnCE

Major

Major

PostSo 07 paź, 2006 11:09

Hmm, SFP4 nie wymaga żadnych dodatków, więc musiał to być błąd archiwum.

W takim wypadku usuń cały folder SFP4 i ściągnij na nowo wszystko z TEJ stronki. Teraz powinno już działać bez zarzutów.
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.

Chruscin

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 07 paź, 2006 12:29

Dzięki wszystko już działa (oprócz paru śniegowych wysp które ściągnełem tzn. normalnie się otwiera i jest git ale np. nie ma budynków bo nie może otworzyć jakieoś pliku z budynkami ale ten problem już sam rozwiąże pewnie trza tylko dokładnie przeczytać readme ;) ) ide zrobić jakąś fajną misje :)

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Problem z jednostkami i szukam moda

PostPt 13 gru, 2024 09:35

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Problem z jednostkami i szukam moda

Powrót do Operation Flashpoint