Teraz jest So 30 sie, 2025 15:00

mam problem w edytorze ze wsparciem

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

SteelManiek18

Cywil

Cywil

mam problem w edytorze ze wsparciem

PostPt 13 paź, 2006 16:06

Mam taki problem ze zrobilem wszystko co zawarte jest w edytorze w pytaniach FAQ w punktach 9,31,32 i mi nie dzila mianowicie zrobilem wszystko co tam pisze i jak biore naciskam na 0 potem 0 i radio Alpha Bravo Charlie i Delta to nie jada tam gdzie na mapie wyzwalacze postawilem. Mianowicie zrobilem tak ze wstawilem wyzwalcz jeden na dowudcy drugi w miejsce gdzie ma sie udac ale jak naciskam na to by tam pojechali to nie jada
bo niewiem moze nie moze byc wsparcie czolguw. ale jeden koles mi powiedzial ze w pole aktywacja trzeba wpisac aktywowane przez bravo alpha czy jak ale to tez wpisuje i mam jakies blendy niewiem czemu w sumie ale nie dzila

Jerry: Rodzaj tematu i błędy ortograficzne... :/

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 13 paź, 2006 17:13

A dajesz wyzwalacz w aktywacji tej strony, której rozkazujesz przez radio?

SteelManiek18

Cywil

Cywil

PostPt 13 paź, 2006 17:18

ALE WPISAC PRZY AKTYWACJII NIEWIEM AKTYWOWNE PRZEZ ALPHA ALE JAK TAK WPISUJE OBOK TEGO TO BLOND JAKIS MAM

SteelManiek18

Cywil

Cywil

PostPt 13 paź, 2006 17:21

NIEWIEM MOZESZ DAC JAKIS SCREEN JAK TO MA WYGLADAC I GDZIE TO WPISAC BO NIE ROZUMIEM

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 13 paź, 2006 17:29

Jak przeczytasz regulamin - wróć
Obrazek

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: mam problem w edytorze ze wsparciem

PostPt 13 gru, 2024 09:49

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: mam problem w edytorze ze wsparciem

Powrót do Operation Flashpoint