Teraz jest So 30 sie, 2025 14:57

SJB Weapons Pack - problem

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

assasin13

Kapral

Kapral

SJB Weapons Pack - problem

PostSo 14 paź, 2006 16:43

Mam problem z SJB Weapons Pack (czy jakoś tak). ¦ciągam plik (format .cab - jakby to miało znaczenie). Wypakowuję go do folderu Res/AddOns w folderze z OFP. Włączam ofp, wchodzę do edytora żeby przetestować broń, a tam jej nie ma! Tzn. w readme jest napisane, że jednostki z bronią z packu są w "katalogu" SJB - Weapons, a w Edytorze takiego nie ma! Przeszukałem wszystkie strony (partyzanci, wschód i zachód), ale nic nie znalazłem. ¦ciągałem dwa razy cały pack. ¦ciągnąłbym trzeci raz, ale on zajmuje 50 Mb - a z moim połączeniem będzie sciągał się jakieś 50 min... Pomożecie :?: :cry:
EDIT: już dodałem rodzaj tematu. :)
Obrazek
www.urbandead.com - gra w przeglądarce.

Michalofp

Chorąży

Chorąży

PostSo 14 paź, 2006 17:14

A jaką masz wersję Flaszpointa ? :wink: SBJ wymaga wersji 1.96

assasin13

Kapral

Kapral

PostSo 14 paź, 2006 17:17

Tak, mam wersję 1.96. :) próbowałem uruchamiać ten pack na: CSLA II, FDF Mod, ECP. I nic! :cry:
Obrazek

WONSZ!

Cywil

Cywil

PostSo 14 paź, 2006 17:17

Najwyraźniej masz zbyt starą wersję OFP żeby cieszyć się tym addonem.
Zresztą mnie on się nie podoba.
Wonsz cie dorwie. Woncz cie złapie. Wonsz cie zje. :twisted:

Matte

Chorąży

Chorąży

PostSo 14 paź, 2006 17:32

WONSZ! napisał(a):Najwyraźniej masz zbyt starą wersję OFP żeby cieszyć się tym addonem.
Zresztą mnie on się nie podoba.
@Wonsz widać że się znasz na rzeczy...

@assasin Ten addon wykorzystuje Sjb weapons pack więc jeśli on ci zadziała to znaczy że wszystko jest ok
http://ofp.gamepark.cz/index.php?showthis=10020
Obrazek

assasin13

Kapral

Kapral

PostSo 14 paź, 2006 17:33

Potrzebuję tego addona do Safety's Catch Marines. Do tego jeszcze, dużo fajnych addonów (wg mnie) potrzebuje tego packu.
Edit
@Matte - właśnie napisałem, że Sfty Catch Marines mi nie działają... Wiem, bo ściągnąłem ten addon, i gdy wstawiam jakiegoś żołnierza i wchodzę w podglą, to wywala mi "No entry modelSpecial" lub "No entry model" (czy jakoś tak). :cry:
Obrazek

Matte

Chorąży

Chorąży

PostSo 14 paź, 2006 17:42

@assasin wepchnij to do folderu z Addonami powinno załatwić sprawe
http://www.matte.boo.pl/download/SJB_TOSM4_cpp.rar
Obrazek

assasin13

Kapral

Kapral

PostSo 14 paź, 2006 17:49

Niestety, nic nie pomogło... :cry: Nadal wywala "No entry .modelSpecial"...
Obrazek

Volt

Major

Major

PostSo 14 paź, 2006 18:09

A może ściągnij z innego linka?
Obrazek

assasin13

Kapral

Kapral

PostSo 14 paź, 2006 18:11

Hm, nawet dobry pomysł. :) Pewnie się naszukam... EDIT: już znalazłem. :D EDIT2: DZIAłA!!! HURA!! :spoko: :spoko:
Obrazek

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: SJB Weapons Pack - problem

PostPt 13 gru, 2024 09:56

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: SJB Weapons Pack - problem

Powrót do Operation Flashpoint