Mam taki problem. Chyba jestem kiepskim żołnierzem bo po misji Total Commander, jest ten koleś w okularach, coś mówi i wyrzuca mnie do głównego menu. Co mam zrobić?
Pierwsze, to nie rzaden "koleś", tylko pułkownik Blake, po drugie wyrzuca cię, bo w przeciągu całej kampanii możesz zepsuć chyba bodajrze 3 misje. Pewno jeszcze kiedyś przegrałeś i teraz była trzecia porażka. Wygraj tą misję i tyle, to cię nie wyrzuci.
"Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania"
To jest dopiero profesjonalizm
..|..
Diego
So 14 paź, 2006 19:23
Aby cię Blake pod sąd wojenny nie postawił musisz : zdobywac w misji tyle punktów , aby po jej wykonaniu przy ilości puktów nie było czerwonych krzyżyków. Próbuj zabijac jak najwięcej ruskich , a nie po krzakach się chowac. To napewno sprawe rozwiąże. I jeszcze jedno : czytaj uważnie cele misji i je wykonuj
Ja mam ten sam bład. Gre mam orginalną z CDA. Przechodze misję i mnie do MENU wyrzuca. Nawet jak przejdę ją dobrze jest to samo. Proszę pomóżcie. To dla mnie bardzo ważne bogra jest naprawde spoko... Nie wydaje mi się że to jest tak jak pisał "Martin". Taki zbieg okoliczności? Jeszcze w tej samej misji???....... P O M O C Y ! ! !
Sam chyba wiesz kiedy pokazywał się filmik z Blakiem W oknie kampani pokazują się misje odblokowanne,ale przejście ich nie zmienia "aktualnej sytuacji".