Teraz jest So 21 cze, 2025 18:38

Po Undercover wywala do menu głownego

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

fck

Cywil

Cywil

Po Undercover wywala do menu głownego

PostCz 09 lis, 2006 15:38

Witam.

Mam mały problem. Po przejściu ósmej misji w OFP:CWC (Undercover) pojawia się podsumowanie (tj. czas trwania, punkty ilość zabitych etc.) i po wciśnięciu "Kontynuuj" zamiast anstępnej misji wywala mnie do menu głównego gry. I tak za każdym razem. Co jest? :roll:

Matte

Chorąży

Chorąży

PostCz 09 lis, 2006 22:09

Bądź lepszym żołnierzem opisz w jaki sposób przechodzisz misje.
Obrazek

fck

Cywil

Cywil

PostPt 10 lis, 2006 08:48

Ale cholera nie mam filmiku, że ktoś mi mówi, że lepiej poradze sobie w cywilu, jak ktoś tu an forum opowiadał.

Podjeżdżamy, pierwszy ponkt kontrolny spokojnie, potem ZAWSZE na drugim zaczynają do nas strzelać, to rozwalamy tych na barykadzie i trzeba iść w stronę lasu. Idąc w stronę lasu ściągnałem dwóch czy trzech z dołu, w lesie ze dwóch, trzech. Wycięło nam cały pluton, zostałem tylko ja i na nowo mianowany dowódca, nie-oficer. Błąkamy się przez las, ja za nim z deczka, i dochodzimy do ruin, gdzie spotykam się z tym szefuniem partyzantów. Na koniec cutscenka, że wieczorem podpłynie łódź i zabierze mnie spowrotem do mojej bazy NATO. W podsumowaniu misji o ile pamiętam było, że ściągnełem ponad 10 żołnierzy, punktów orzymałem 2200 (szare kółeczka, chyba cztery).

Więc o co chodzi?

smola93

Porucznik

Porucznik

PostPt 10 lis, 2006 15:11

nie grasz czasami na ffur 2006 czy innym modzie??

Matte

Chorąży

Chorąży

PostPt 10 lis, 2006 15:31

Nie pozwól wybić swoich żeby było ich jak naj więcej i wtedy sie uda (oby)
Obrazek

fck

Cywil

Cywil

PostPt 10 lis, 2006 16:40

nie gram na zadnych modach.

No dobra, to mogloby pisac mission failed czy cos, a nie ze pieknie, slicznie, duzo punkcików. :roll:

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Po Undercover wywala do menu głownego

PostPt 13 gru, 2024 11:22

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Po Undercover wywala do menu głownego

Powrót do Operation Flashpoint