Teraz jest So 21 cze, 2025 18:51

SLX pack wydany...

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

karol3927

Cywil

Cywil

PostN 19 lis, 2006 13:21

MAM PEWIEN PROBLEM Z TYM DODATKIEM !, a mianowicie chodzi o to że po wstawieniu w edytorze jednostki z LSR Delta/rangers, nie widze wszystkich efektów z dodatku, widze je tylko po wstawieniu jednostek z SLX. Prosze o pomoc !
Jeśli wdepniesz w kupe, to jest to wola allacha

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostN 19 lis, 2006 14:15

Nie pomyślałeś, że tak może być po prostu ?
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostN 19 lis, 2006 15:57

Raczej, że tak MA być?

Przypomniała mi się jedna rzecz. Severb, wrzuciłeś addon Shinobi Ninja?
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Severb

Porucznik

Porucznik

PostN 19 lis, 2006 16:35

W SLX'ie nie ma Shinobi Ninja.

Readme napisał(a):1.01 @ 15-11-06
Removed ninja addon dependancy.
:???:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostN 19 lis, 2006 17:45

co trep... chyba jak by był to bys go wrzucił prawda? Logiczne myślenie czasem się przydaje...
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

Jon

Generał

Generał

PostN 19 lis, 2006 17:49

Marker, co Ty się starasz przekazać, i komu?

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

malindmn

Szeregowy

Szeregowy

PostN 19 lis, 2006 22:05

jak zainstalowa ten slx do ffura i wogule jak sie to instaluje tylko nie mówcie że opis instalacji jest w readme bo ja nie znam angielskiego

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 20 lis, 2006 18:29

To install the SLX Replacement Pack:
Copy the @SLX folder to your OFP directory where your FlashPointResistance.exe is located. Then run the Install .bat file in the new @SLX folder. Then you can run OFP with "-mod=@SLX" in the command line. Be sure you have at least 400MB free space on your disk before running the install.bat.

To edit the shortcut command line:
Find or make a shorcut to OFP and right click it then select properties. Find the line that says "Target:" and has something like this:
"C:\Program Files\Operation Flashpoint\FLASHPOINTRESISTANCE.EXE"

Then add -mod=@SLX on the end so it looks like this:
"C:\Program Files\Operation Flashpoint\FLASHPOINTRESISTANCE.EXE" -mod=@SLX

Remember to keep the quotation marks in the same position. Then click apply and OK. You can also run other mods and disable the spash screen like this:

"C:\Program Files\Operation Flashpoint\FLASHPOINTRESISTANCE.EXE" -nosplash -mod=@ECP;@COC;@SLX

Also remember that content in mods listed after the first mod will be used over the previous ones, so other installed replacement packs or configs cannot be used together. To use other replacement packs with the SLX replacement pack you could copy their content that you want to use into the NewData folder then run the Install .bat again. If you want to revert back to the default SLX replacement content, just extract the original content from the archive into your NewData folder and run the Install .bat.
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

Clon

Major

Major

PostPn 20 lis, 2006 18:31

Najpierw wpłać na moje konto 2000$, a później pogadamy...

Człowieku, jak ty nie rozumiesz nawet, jak się instaluje mody, to... ech, szkoda słów...

Danickas

Chorąży

Chorąży

PostPn 20 lis, 2006 19:25

Grałem w moda i musze powiedzieć że gra sie z nim świetnie najbardziej podobały mi sie ulepszone ai , kurz wzbijany przez pociski oraz fajnie wyedytowane wyspy (trawa na everonie jest świetna).W podstawowe kampanie na tym modzie gra sie doskonale poprostu kawał dobrej roboty.

Clon

Major

Major

PostPn 20 lis, 2006 19:43

Ja go zaraz wypróbuję... i opiszę swoje wrażenia...

A tak przy okazji, ten mod jest jednym z NAJłATWIEJSZYCH do zainstalowania... wszystko jest w readme... więc nie piernicz mi tu Chruscin, że nie jest przejrzyście wytłumaczone...

Edit - Przetestowałem i... jakby tu to powiedzieć... o, już wiem... SLX WYMIATA! :P Nowe animacje, roślinność (która nie żre mi kompa jak na Nogovie...), ogień, niebo... po prostu cud, miód i orzeszki :) Według mnie najlepsza jest animacja... wsiadania do samochodu :] Serio, do teraz jestem tym podniecony...

Mam tylko jedno pytanie (oczywiście głupie, ale co tam)... Co zrobić, aby zniknął błąd po jakimkolwieg wybuchu, czy wystrzale "Not entry model special (blablabla) cratervehicle.p3d"? Denerwuje mnie to bardzo... Pleałse halp! :P

Severb

Porucznik

Porucznik

PostPn 20 lis, 2006 23:09

Wyłącz HTWL'a we Preference'ach OFP'a.

@maine problemen
Czy może mi ktoś wytłumaczyć co zrobić by nie było "Cannot found ak74_optic (Magic)"?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Danickas

Chorąży

Chorąży

PostPn 20 lis, 2006 23:49

lol w każdym modzie jest jak go zainstalować xd ale trzeba umieć szukać.A propo widzieliście animacje ciągnięcia rannego (zarypista) co do ciebie Cloneus ja mam włączone HWTL a wszystko działa normalnie (sprawdz może czegoś nie wgrałeś).

Clon

Major

Major

PostWt 21 lis, 2006 00:05

Grr... :mad: Wszystkie efekty i inne bajery są okey... ale to AI przeciwników... przykład - Jadę UAZ'em w trzeciej misji Retalation. Jadę sobie, jadę... rusek do mnie gada, ja słucham... i tak sobie myślę "Dlaczego u licha słyszę strzały?" Ale po chwili się dowiaduję, co jest przyczyną... dodam, że byłem wtedy martwy... okazało się, że ten &^%^$ partyzant (a raczej dwa odziały partyzantów) trafiły do mnie z odległości... 600 M (!) No cholera jasna, w "czystym" OFP tak nie było... mam nadzieję, że można w configu zmienić ten poziom AI, bo normalnie zaraz się pochlastam gumowym kurczakiem...

Jon

Generał

Generał

PostWt 21 lis, 2006 00:47

Graj na kadecie.

~ Ronald Reagan
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint