Heh zaopatrzylem sie w soundtrack z filmu BORДT jest tam taki jeden (sa tez inne rownie swietne) kawalek o.m.f.o - magic mamaliga. Kto ogladal film ten powinien skojarzyc te melodyjke Swietnie pasuje na impreze we Frymburku, resistance party w lesie badz w czasie gdy rosjanie hasaja za dziewkami po Lipanach
Spodobała mi się muzyka "Apokalyptiki" (w muzyce do FFUR powtarza się Path z i bez wokalu ^^) może z powrotem wezmę się za missionmaking, muszę odpocząć od skryptowania modu
W kinach, jeśli dobrze pamiętam, zaserwowali nam spolszczoną nazwę bo literka jak dobrze pamiętam miał tylko znaczenie estetyczne (tz. nie ma co tłumaczyć tego Д na D).
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.
MetallicA i ich "One", niezwykle klimatyczny utwór o..... wojnie, a własciwie żołnierzu który traci wzrok/słuch/mowe/ręce/nogi i zostaje przykuty do aparatury podtrzymującej życie, zreszta sami zobaczcie
Skoro mowicie o podnioslych muzyczkach do ofp to napewno dobre by byly soundtracki z Freedom Fighters. Zwlaszcza z intra na poczatku Ciezko jednak je sciagnac... ale popbrobowac mozna...
Jeśli chcecie, by w Waszych NAMowych misjach grała muzyka z tamtych lat - tu macie tytuły gorących 20 z lat 65-74 Nic tylko przeszukiwać płyty ze starymi przebojami i nie ma problemu, czy ten utwór aby na pewno w tamtych latach już był!
Ze San Andreas (GTA) w radiu K-DST zawsze znajdzie sie cos ciekawego, tylko trzeba miec program do rozpakowywania tych plikow. (nie WinRar tylko San Andreas music converter) Znalazlem misje na internecie (ATEF Freebird) i muza z SA okazala sie super do ofp. Misja byla do bani (kamery przez wyzwalacze (nauczylem sie skryptow!!!)) ale muza to porawiala...
(sora ze ne ma polskich czcionek ale to w szkole cos jest zrabane)(ja musze pisac w szkole bo iternetu jeszcze nie mam)
Jak patrzę to nikt nie wspomniał o Sabatonie zespole power metalowym (mówią że grają Swedish Metal), który śpiewa ogólnie o wojnie, ostatnio zrobił się bardzo popularny w Polsce przez pieśń o Polakach walczących w Bitwie pod Wizną, gdzie chwalili Heroizm i Męstwo polskich żołnierzy. Skupiają się bardziej na II i I Wojnie Światowej. Można to wykorzystać właśnie do kampanii opierających się na tamtych wydarzeniach. Testowałem i byłem zadowolony.
Sabaton jest spoko, maja naprawde dużo świetych kawalków Polecam zwłaszca "Primo Victoria", "Attero Dominatus", te piosenkę o łodziach podwodnych, "Staningrad", i liczne inne kawałki o froncie wschodnim.