Teraz jest Wt 24 cze, 2025 10:34

Kampania od Polskiej sceny OFP!!

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Jon

Generał

Generał

PostPn 15 sty, 2007 04:08

To ja bardzo chętnie. Na speakera. Ale nigdzie zgłaszać się nie zamierzam, jak coś chcesz odemnie to TY wal do mnie na gg.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Sejtan

Major

Major

PostPn 15 sty, 2007 23:50

@Nazhir :|

Nie dość, że na rozum to na oczy też Ci padło? Jest jak BYK napisane, ze scenariusz i wszelkie potrzebne opisy już są, więc nie wyskakuj z takimi bezsensownymi propozycjami...

@l1nxus

Pozwól, że moderacja zajmie się rangami w tym rangi SPAMMER, i bez uwag typu "zamknij się", bo się warny posypią.

l1nxus

Szeregowy

Szeregowy

PostWt 16 sty, 2007 00:53

Tak, tylko to juz naprawde jest troszeczke denerwjace :) Dalej szukam MM a do speakerow mam tylko Joneza. Jedno PW do mnie i juz jestescie w projekcie.
Operation Flashpoint: BHD MOD Beta Tester
Kurde ludzie, ta gra ma 5 lat a nikt nie umie latać A10 i UH-60 ? (wypowiedź z pewnego serwera)

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 16 sty, 2007 01:11

Projekt upadł dawno temu, ale swoją drogą... dobrze, że ktoś chce go wznowić. Ja mógłbym pomóc w sprawach MM, lecz wolę służyć tylko dobrą radą, niżeli już się czymś konkretnym zajmować. I tak jak Jonez, zgłaszać się nie będę, jak coś chcesz to pisz: PM / GG / Mail. Lub też bezpośrednia prośba na forum z cichą nadzieją, że ktoś się tym zajmie :D.
Druga sprawa jest taka iż OFP powoli... Umiera? No niesty, tak. Choć ArmA ma dużo błędów które dają się we znaki, jednak bardziej podoba mi się od OFP. Może jest to spowodowane ładną grafiką? Może... :P Kontynuując to sądze, że już lepiej byłoby albo wziąść się za jakieś misje do ArmA albo stworzyć osobny team, który będzie pod ArmA tworzył te misje. Np. Polish Armed Assault Developet Team? W skrócie PAADT. Albo Polish Armed Assault Mission Maker's Team (PAAMMT) ? Jak kto woli, ale Armie przyda się, powiedzmy, rozsławienie... Chociażby dobrymi misjami, które przyćmiłyby błedy i dały troche radości z gry do wyjścia następnego patcha. :)
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.

Jon

Generał

Generał

PostWt 16 sty, 2007 07:25

Proponuję krótszą wersję - Polish ArmA Devs - w skrócie PAD. Bo właśnie do tego to się ograniczy.

Wiecie na czym polega problem? Jest mnóstwo liderów, przywódców - a robić nie ma komu. Słuchaj misiek, organizacja, roździelenie zadań czy korekta danej misji to zadanie na jeden dzień - w przeciwieństwie do stworzenia naprawdę dobrej misji. I jeszcze to "zgłaszać się do mnie" - nie, mój drogi, to nie Ty robisz łaskę ludziom, że mogą dla Ciebie pracować - to oni robią łaskę Tobie, że na taką współpracę idą. Więc to TY musisz wykazać się inicjatywą i sam znaleźć ludzi, zagadać do nich, namówić ich do współpracy. No i to tyle w temacie szukania ludzi, bo nawet jak ich znajdziesz, to projekt i tak upadnie...

... po jakichś 2 tygodniach.
Ostatnio edytowano Wt 16 sty, 2007 09:16 przez Jon, łącznie edytowano 1 raz

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 16 sty, 2007 08:47

Jest mnóstwo liderów, przywódców

Ten projekt właśnie dlatego nie doszedł do skótku bo zabrakło lidera ;-)
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian
:D

l1nxus

Szeregowy

Szeregowy

PostWt 16 sty, 2007 14:09

Zglaszac sie to znaczy napisac posta, oczekiwalem takiej fali krytyki, ale jestem dosc ambitny, jasne, ze syfnych misji pokroju "Lipany w ogniu" nie dopuszcze. Moze jest to troche zabawa w archeologa, ale coz, sa rozne zboczenia. Pierwsze musze zebrac ekipe, potem bedzie mozna o tym myslec na "powaznie". Mozecie krytykowac, mnie to nie rusza, tylko mobilizuje.
Kurde ludzie, ta gra ma 5 lat a nikt nie umie latać A10 i UH-60 ? (wypowiedź z pewnego serwera)

Jon

Generał

Generał

PostWt 16 sty, 2007 14:24

Tym lepiej, ale jestem realistą. Powodzenia, w każdym razie.

~ Ronald Reagan

Nazhir

Spammer

Spammer

PostPn 22 sty, 2007 13:27

l1nxus napisał(a):Zglaszac sie to znaczy napisac posta, oczekiwalem takiej fali krytyki, ale jestem dosc ambitny, jasne, ze syfnych misji pokroju "Lipany w ogniu" nie dopuszcze. Moze jest to troche zabawa w archeologa, ale coz, sa rozne zboczenia. Pierwsze musze zebrac ekipe, potem bedzie mozna o tym myslec na "powaznie". Mozecie krytykowac, mnie to nie rusza, tylko mobilizuje.
ja się zgłosiłem, ale wycięli mojego posta :(
jakby co, to uderzaj na priv.
:mrgreen:
Obrazek
spammuję, więc jestem

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 22 sty, 2007 15:12

Nie! Najpierw się zastanów dlaczego wycieli jego zgłoszenie. :]
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.

l1nxus

Szeregowy

Szeregowy

PostCz 25 sty, 2007 12:07

Tak, teraz nie ma nikogo chetnego, jak dostane ArmA to sie zabiore za ten projekt pod wlasnie ta gre, pisalem do ludzi z forum i tylko o ArmA mowili :)

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Kampania od Polskiej sceny OFP!!

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 09 wrz, 2024 02:16

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru

xersius

Pułkownik

Pułkownik

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 06 gru, 2024 22:51

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint