Teraz jest N 22 cze, 2025 00:20

UN

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Walt

Szeregowy

Szeregowy

UN

PostN 14 sty, 2007 22:11

Witam. Czy istnieją jakieś dobre addony przedstawiające siły narodów zjednoczonych "Błękitne hełmy" ? Na ofp.info znalazłem jedynie kilka pojazdów i dość obszernego packa z silami UN, lecz większość jednostek z tego paka jest yyyym "troche" przestarzała. Uparłem się na zrobienie misji z UN gdzieś na bliskim wschodzie, a jednostek jak na lekarstwo. [/img]

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostN 14 sty, 2007 23:04

Kiedyś dawno wyszedł UN Pack, natomiast niedawno wyszedł UN Mod, poszukaj (nazwa troche chyba inna, nie pamietam dokładnej)
Obrazek

Zielarz

Chorąży

Chorąży

PostŚr 17 sty, 2007 10:05

Ja kiedyś ściągnełem UN pack i była cała masa błękitnych hełów (piechoty). Mże troche przestarzałe ale jak by im dać nową broń w configach to było by całkiem nieźle....

AnDob

Szeregowy

Szeregowy

PostCz 18 sty, 2007 20:11

http://operationflashpoint.filefront.co ... Wars;47956
W tym modzie są jednostki UN, ale nie ściągałem i nie wiem, czy warto.

james_gastovski

Porucznik

Porucznik

PostCz 18 sty, 2007 21:17

Znalazłem jedynie takie cuś:

http://operationflashpoint.filefront.co ... 6#Download

Jest tam trochę piechoty, jak na mój gust nie aż takiej tragicznej.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagi fhtagn.

Walt

Szeregowy

Szeregowy

PostN 21 sty, 2007 13:59

Sprawdziłem te jednostki, ale sa niezbyt ciekawe :/
Przekopełem internet i z tego co wiem nikt nie wydał jeszcze porządnych UNowców opartych na dobrym modelu z jakimś weaponpackieml. Pojazdy są, trzeba będzie symulować.

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: UN

PostPt 13 gru, 2024 14:15

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: UN

Powrót do Operation Flashpoint