Teraz jest N 22 cze, 2025 13:38

wiele stanowisk ogniowych - w czym chciałbym to zobaczyć

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 04 wrz, 2004 00:46

Panowie to nie jest topic o kiblu w OFP tylko o wielu stanowiskach ogniowych. Posty nie na temat zostały usuniete... O kibelkech możecie sobie pogadac na SB :)

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostSo 04 wrz, 2004 13:05

SiD napisał(a):Super, tylko jakby ci to powiedzieć, to nie jest zabezpieczenie tylko ograniczenie!

Metal przecierz to można zrobić banalnie. Tylko po co? Jak możesz mówić serio jak taki debilizm ci do głowy przychodzi.

Sorka z tym zabezpieczeniem to się pomyliłem :D Zauważ, ze wcześniej napisałem ograniczenie..... A o co ci chodzi z tym Metalem??? Ja nic o czymś takim nie napisałem :/
"Nie wie jakiego sprzętu będziemy używać w III Wojnie ¦wiatowej, ale w IV Wojnie ¦wiatowej będziemy się tłuc kamieniami i kijami"
Albert Einstain

SiD

Major

Major

PostSo 04 wrz, 2004 13:09

nie, koleś o ksywce Met@l napisał durnoty nie na temat, w zwiążku z tym prosze o modyfikacje postów przez moderatora tak, aby nie wzbudzało to już wątpliwości.

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostSo 04 wrz, 2004 13:20

Ahhh... Rozumiem to spoko... Widze, ze pokazałeś Chionoka z dwoma karabinami... Przydałby się taki ładniejszy bardzij szczegóły modle :D Ze składanym podwoziem i możliwościa przenoszenia ładunków :D ( jak BlackHawk od BAS'u ) I jeszcze na dodatek Te kilka stanowisk ogniowych :D
"Nie wie jakiego sprzętu będziemy używać w III Wojnie ¦wiatowej, ale w IV Wojnie ¦wiatowej będziemy się tłuc kamieniami i kijami"
Albert Einstain

SiD

Major

Major

PostSo 04 wrz, 2004 13:24

pokazałem ch-47 z trzema m-sixty :)

I tak wolałbym Sokoła, albo Anakondę :D

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostSo 04 wrz, 2004 13:34

Ja bym cjhciał jakieś Addony pojazdów które są w grze już, ale są udoskonalone i bardzij "Prawdziwe" Ale nie będe już chrzanił na inny temat :D Wróćmy do tego.... Fajny byłby też... Jakiś Jeep, który ma Otwarty dach i oprócz Gunnera siedzącego na CKM'ie ogień prowadzić mógł by równierz pasażer ze swojej broni ręcznej :D Kto grałó w Halo: Combat Evolved ten wie o co mi biega :D :P
Albert Einstain

Elej

Porucznik

Porucznik

PostSo 04 wrz, 2004 13:45

No mogłoby być tak, że pasażerowie nie są już bezbronnymi celami, a mogliby się wychylać i strzelać przez okna z własnej broni.

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 04 wrz, 2004 15:02

wyobraźcie sobie sokoła...
2uch strzelców w oknach z PKM i obok pilota także strzelec który kieruje bronią pokładową....

poezja :)
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

Marshal

Major

Major

PostSo 04 wrz, 2004 16:15

Czołgi z I W¦.
Obrazek

DeviAnCE

Major

Major

PostSo 04 wrz, 2004 18:56

szyszek napisał(a):Czołgi z I W¦.

Może 14-tonowy czołg średni Mk A Whippet, albo niemiecki Sturmpanzerwagen A.7 :?: :wink:
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.

Jon

Generał

Generał

PostSo 04 wrz, 2004 19:37

Sherman. Jeden obsługuje KM na wieży [albo żeby dowódca mógł z niego prażyć po wychyleniu się z wieży], jeden KM w środku, a ostatni strzelec działo i KM przyczepiony do działa... I million innych rzeczy, o których mogę tylko pomażyć... :???:
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

mossin

Major

Major

PostSo 04 wrz, 2004 21:31

Ach te marzenia....
Swoją drogą wyobraźcie sobie czołg prowadzący ogień jednocześnie z kawmu z przodu czołgu, z kaemu spręzonego z działem, z działa i z kaemu przeciewlotniczego zamontowanego na dachu. To był by dopiero wypas :)
..|..

Met@l

Chorąży

Chorąży

PostN 05 wrz, 2004 09:47

ja soobie wyobrażam :neutral: w morde jeża, ciekawe kto się tego podejmie:( ale uwieżyłem w tą grę już wcześniej, ale teraz (mam Y2K3) jestem ZAFASCYNOWANY!!!! teraz uważam że przełomy to standard w tej grze, a za niedługo wyjdą ulepszone BH BASu oraz huey z 2 km-ami i możliwością ostrzału z pokładu wtedy powiem łAł
życie jest piękne dopóki nie umrzesz

Szkoła jest jak Media Markt - powinni tego zabronić

Jon

Generał

Generał

PostN 05 wrz, 2004 10:38

Ppsh, przecież dokładnie o tym pisałem :twisted: :???: 8)
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

pops

Spammer

Spammer

PostŚr 08 wrz, 2004 17:34

Mnie sie marzy
:arrow: AC-130
Obrazek
Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint