Venture, ściągnąłem i przeszedłem twoją misję. Nie wiem, czy łatwo cię urazić, dlatego nie dam oceny liczbowej. Opiszę swoje przeżycia:
Zassałem, brak readme, czyli pierwszy minus. Dla nas to oczywiste, gdzie trzeba instalować dodatki i misje, ale jakiś noob, który zaczyna pogubi się.
Właczam misję (wcześniej zero overview, czyli kolejny minus). Włącza się filmik, który przedstawia destrukcję Cobry ii walke żołnierzy Rosyjskich z nieznanym celem. Czas trwania filmiku ok. 20 sekund. Nie czepiam się w ogóle nie przeszkadza mi fakt, że jest na kamerach w wyzwalaczach, bo sam tak robię, gdyż daje to efekt (jak się tym dobrze pokieruje) niewiele gorszy niż prawdziwe filmy. Włącza się brak briefingu, ale tego też się nie cepiam, bo sam nie umiem, ale Jonez mówi dobrze: "briefing to ABSOLUTNA podstawa" (dlatego właśnie nie wydałem swojej misji).
Pojawia się mój vojak. Fajnie, ranny, tylko 4 naboje i mam biec 1500m do celu. Nie moge nic zabrać z mojej maszyny, bo jej nie ma

Biegne prawie cały dystans. Zero oporu. Nikogo nie ma, a wokół słysze strzały. W końcu docieram do 2 żołnierzy i UAZa w poprzeg drogi. Podkradam się do niego i 4 nabojami zabijam kierowcę, licząc, że będę mógł gazikiem pokonać resztę dystansu. Niestety, kierowca zamknął się od środka, a szyby nie pękły po strzałach. Sprintuje za niewidzącymi mnie strażnikami i docieram na plażę, poczym misja się kończy bez jednego zdania
Rozumiem, że to beta, ale żeby coś było, to musisz DUżO pracować. Ale ogólnie OK, w koncu w odróżnieniu ode mnie nie bałeś się bluzgów na twoją misję i ją wydałeś. Liczę w przyszłości na lepsze

.