No tak jak sama nazwa tematu mówi: chcę zainstalować animacje ale readme mi nie wystarcza bo nie rozumiem Jak rozpakowuje plik z animacjami wyskakują 3 foldery: "AltJogging", "Backbone", "Classic" i "Patrol" nie licząc "animation_list", "information" i readme
No wiec co z nimi zrobić??
************************* ale będę łaskawy i powiem, co i jak...
Więc tak... Wciskasz taki dosyć duży przycisk "Power" na obudowie komputera. Powinno po chwili ukazać się logo Windowsa. Później musisz poczekać na pojawienie się pulpitu i załadowanie Antyvira, firewalla i inne niepotrzebne pierdoły... Następnie wypowiadasz tajemnicze zaklęcie nekromaty Xardasa, które pozwoli ci na otworzenie folderu gry. Po tym wciskasz taki mały przycisk "minimalizuj" i otwierasz zipa z animacjami. Później kopiujesz plik z katalogu "patrol" do folderu Dta --> Anim (or something like that) w folderze Operation Flashpoint, a następnie wyłącz komputer, zaproponuj sprzedaż go na Allegro, lub po prostu go wyrzuć i zrezygnuj z internetu...
Przynajmniej coś zrobisz dla reszty świata.
Edit
Cloneus- po raz pierwszy i ostatni tak piszesz mam nadzieję - Yac
W Patrol i Classic są takie same pliki, obydwa zawierają nieco inne animacje. Wklejasz jeden do Res/Dta i masz. Najłatwiejszy sposób "instalacji"
Nic trudnego i wszystko jest w readme.
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.
W Patrol i Classic są takie same pliki, obydwa zawierają nieco inne animacje. Wklejasz jeden do Res/Dta i masz. Najłatwiejszy sposób "instalacji" Nic trudnego i wszystko jest w readme.
Robiłem tak wcześniej ale nic się nie zmieniło w ruchu postaci, dlatego Stworzyłem ten topic bo myślałem, że coś źle robię. Czy wiecie może co jest nie tak
No tak, ale jeżeli nie działają to jaka może być przyczyna? Anyway, DMA nie instalowałem, przyznam się. Ale żeby wykluczyć niepoprawność wersji albo coś innego, dla próby ściągnij inne animacje, takie które nie zajmują zbyt wiele miejsca, były gdzieś takie i podmieniały całkiem sporo standardowych animków.
Poszukaj...
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.