Teraz jest So 21 cze, 2025 18:21

Yugo Total War mod - misje

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

helmutt

Kapral

Kapral

Yugo Total War mod - misje

PostWt 06 mar, 2007 08:36

Mam pytanie - czy ktoś z Was uzywa czasami dodatku "Total Yugo War"? Zrobiłem kilka misji pod niego, chciałbym opublikować, ale nie wiem czy blibyście zainteresowani.
Obrazek

konradk7

Kapral

Kapral

PostWt 06 mar, 2007 16:17

publikuj, skoro masz jakieś misje to napewno komuś zrobisz radoche (jesli nie ma modu to go sobie ściagnie - podaj tylko link do niego :spoko: )
Obowiazkiem Boga jest wybaczenie terrorystom - naszym zorganizowanie im spotkania jak najszybciej

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 06 mar, 2007 17:35

Ze tak się spytam, może na idiote wyjde :oops:
Ale nie słyszałem o jugo war! Jedynym mi znanym modem o yougoslavi to bmk mod.

Ovg

Porucznik

Porucznik

PostWt 06 mar, 2007 17:55

Z chęcią bym zargrał helmutt, ale tylko jeśli podasz linki do wymaganych addonów.

Zawsze wydawaj jak zrobisz. Może ktoś akurat szuka misji do danego moda/addonu?
"Ojej, jakże ja kocham koniczki!"
:kloda:
  ▲
▲ ▲

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 06 mar, 2007 19:30

ale tylko jeśli podasz linki do wymaganych addonów.

[*]

czy ktoś z Was uzywa czasami dodatku "Total Yugo War"?

Sporo czytasz xD

Ovg

Porucznik

Porucznik

PostWt 06 mar, 2007 19:35

Wiem, goose :grin: . Po prostu nigdy nie wiadomo czy nie ma jakiś dodatkowych.
"Ojej, jakże ja kocham koniczki!"
:kloda:
  ▲
▲ ▲

helmutt

Kapral

Kapral

PostŚr 07 mar, 2007 07:24

Yugo Total War ściagałem stąd: http://ofpc.de/download_file.xhtml?id=1163&list=ofpc
Moje misje nie wymagają w sumie niczego innego poza YTW i WPS+GROM, no może jescze editor upgrades, ale to ma kazdy chyba.
W takim razie opublikuję je, tylko muszę je "wyszlifować" - wiecie, dodać jakies ładne briefingi, overwiev, obrazki i description. jak się robi misje dla siebie tylko to się mniej dba o tą "oprawę".
No to za kilka dni coś wypuszczę.
Obrazek

konradk7

Kapral

Kapral

PostŚr 07 mar, 2007 08:57

WPS + GROM też to ściagam od razu jak bedzie !!!!!!!!!!!! człowieku powiedziałeś magiczne słowa dla mnie - nie moge sie doczekać aż dasz do ściagnięcia misje :spoko:
Obowiazkiem Boga jest wybaczenie terrorystom - naszym zorganizowanie im spotkania jak najszybciej

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 07 mar, 2007 16:14

helmutt napisał(a):Yugo Total War ściagałem stąd: http://ofpc.de/download_file.xhtml?id=1163&list=ofpc
Moje misje nie wymagają w sumie niczego innego poza YTW i WPS+GROM, no może jescze editor upgrades, ale to ma kazdy chyba.
W takim razie opublikuję je, tylko muszę je "wyszlifować" - wiecie, dodać jakies ładne briefingi, overwiev, obrazki i description. jak się robi misje dla siebie tylko to się mniej dba o tą "oprawę".
No to za kilka dni coś wypuszczę.

mogłes napisać ile waży, ale zasysam. mam nadzieję, że w końcu to będzie cos podobnego. i mam nadzieje, że to o Jugosławii jest :roll:

helmutt

Kapral

Kapral

PostCz 08 mar, 2007 08:04

Martin napisał(a):mogłes napisać ile waży, ale zasysam. mam nadzieję, że w końcu to będzie cos podobnego. i mam nadzieje, że to o Jugosławii jest :roll:

Total Yugo to raczej taka "zbieranina" addonów niż osobny mod. Nie jest to zbyt ciekawy dodatek, jest tam zawarte sporo wysp, ale tylko połowa z nich jest grywalna, w dodatku one już wcześniej się gdzieś ukazały. Ale jest klimat wojny na Bałkanach (jak sądzę) mamy jednostki Serbów, Chorwatów, armię jugosławiańską, wojska ONZ, trochę obiektów, pojazdów oraz ciekawy tryb multiplayer, któy zmienia standardowa grę w niemal RTS - budowanie baz, jednostek, uzyskiwanie pieniędzy itp.
Ale zrobiłem pod niego kilka misji (związanych ze sobą, ale za mało ich na kampanię) - i wrzuce je tylko muszę doprowadzić je do stanu pozwalającego na publikację - uzupełnić o briefing, description, porobić intra, outra...

Edit Proszę nie cytować cytatów z cytatów bo dojdzie do eskalacji zbrojeń i zbombardowani będziemy cytatami z cytatów z cytatów z cytatów cytatów... :) - Yac
Obrazek

konradk7

Kapral

Kapral

PostCz 08 mar, 2007 09:16

zawsze możesz zrobić mini kampanie (jeśli masz np 4-5 misji :) ) - np żołnierz kontygentu jedzie na misje pokojowa która okazuje sie regularna wojna (zwyczajną lub "asymetryczną" ) bierze udział w kilku misjach - a w ostaniej zostaje ranny i odesłany do kraju na leczenie z naszym odpowiednikiem "purpurowego serca" lub CMH (nie wiem co to by było krzyż zasługi? grunwaldu? bo na virtutiu militari napewno nie dostanie)

2 przykłady mini kampani
http://www.geocities.com/spankygmaster/mini.html

jest klimat (przynajmniuej dla mnie) a kampanie majachyba po 4 misje

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Yugo Total War mod - misje

PostPt 13 gru, 2024 17:18

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Yugo Total War mod - misje

Powrót do Operation Flashpoint