Teraz jest So 21 cze, 2025 20:50

Battlefield 1940 - 1945

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Jon

Generał

Generał

PostŚr 07 mar, 2007 21:43

Powodzenia :] Choć szczerze mówiąc w dobie LiB'a 1.08, Inv44 Alfa i paczki Rey'a nie wiem czy jest sens robić coś takiego. Ale ja nie o tym. Przedewszystkim chciałem uprzejmie prosić o zbanowanie pewnego osobnika za umysłową impotencję.

Wiadomo o kogo chodzi...
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

wielkidzik

Szeregowy

Szeregowy

PostN 11 mar, 2007 13:57

Ostatnio edytowano N 11 mar, 2007 16:29 przez wielkidzik, łącznie edytowano 1 raz

Severb

Porucznik

Porucznik

PostN 11 mar, 2007 14:02

Aim MP40 śsie. Załoga jakaś taka niewsmak. Przydadzą im się słuchawki, a twarze. Nie niemieckie.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kaaleth

Chorąży

Chorąży

PostN 11 mar, 2007 14:15

Hmmmm, Mi sie podoba :), tylko te twarze jakieś takie dziwne... zniekształcone nosy? :lol:

Wladek

Chorąży

Chorąży

PostN 11 mar, 2007 20:56

Twarze są z EWD czyli Invasion of France autorstwa KingTigera...
Słuchawki oczywiście że będą tylko że trzeba samemu zrobić model :twisted:
A to trochę potrwa, Ja staram się dać jak najwięcej od siebie, wiele elementów dodałem itp,itd
Broń jest od Upmidera, nie zamieżam jej zmieniać...
Dużo,Naprawdę dużo roboty :twisted: :razz: :grin:

Severb

Porucznik

Porucznik

PostN 11 mar, 2007 22:23

Ja bym radził poprawić texturki. Broń UP'a jest ładna od zewnątrz, ale aima ma do d***...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Wladek

Chorąży

Chorąży

PostN 18 mar, 2007 20:42

Trochę ostatnio popracowałem nad Amr 35 (Obecny stan to gdzieś 55%) i narazie prezentuje się to tak:
Obrazek
Na Pzkpfw III autorstwa Kingtigera mam zamiar zrobić wersję J,N,M
tu początek prac z wersją J
Obrazek
...i zmodyfikowane Opelki od WWIIEC
Obrazek
Transportowy ze skrzyniami :roll:
Obrazek
z plandeką...
Obrazek
i bez...
Mam zamiar zrobić jeszcze Mardera II :twisted:

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Battlefield 1940 - 1945

PostPt 13 gru, 2024 17:21

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Battlefield 1940 - 1945

Poprzednia strona

Powrót do Operation Flashpoint