Teraz jest N 22 cze, 2025 00:34

Invasion44 a działanie kompa

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

Invasion44 a działanie kompa

PostPn 19 mar, 2007 23:23

Mój komp to:
ADM Athlon 1700+, GF4 840 with APX8, 256mb RAM.
Mam liba zainstalowanego i 500mb (tylko) w res/addons.
Czy jak zassam inv44 i usune liba, to będziie on chodził w miarę płynnie? To wszystko jest takie ładne, ale tyle wymaga :(
Czy jak zassam patcha 2.5 do iv44, to nie będę musiał zasysać wcześniejszych wersji?
I czy jak założę w inv44 powiedzmy invaddons i tam to wszystko wrzucę oraz będę odpalał z ikony inva, to formalnie res/addons chyba się nie ładują :neutral: prawda?
Fajnie by było wiedzieć, i prosiłbym o odp nie w wersji
Nie pójdzie :]
i tym podobnych. Bardzo mi na tym zależy.

Kireta

Porucznik

Porucznik

PostPn 19 mar, 2007 23:55

O wydajność raczej się nie martw. Inv44 na moim antyku chodzi całkiem nieźle więc i u ciebie nie powinno sprawiać problemu (chyba, że te 256mb RAM to pamięć a nie karta, bo jeśli pamięć to jest to trochę mało...).
Jeśli dobrze pamiętam to Inv44 tworzy własny katalog modyfikacji więc współistnienie z libem mu nie zaszkodzi(chyba, że spróbujesz uruchomić oba naraz).
Sprawdź wielkość pliku inv44ver.2.5. Na zdrowy rozum jeśli jest wyraźnie mniejszy niż samo inv44, to jest tylko łatka, jeśli większy to cały mod.
ładują się tylko te addony które będą w katalogu i44/addons (czy jakoś tak).

BTW: Kiedy masz tyle pytań ponumeruj je, łatwiej wtedy odpowiadać.
"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
--The Vault Dweller

Jon

Generał

Generał

PostWt 20 mar, 2007 11:22

Mam liba zainstalowanego i 500mb (tylko) w res/addons.
wtf?

Czy jak zassam patcha 2.5 do iv44, to nie będę musiał zasysać wcześniejszych wersji?
Tak.

Czy jak zassam inv44 i usune liba, to będziie on chodził w miarę płynnie? To wszystko jest takie ładne, ale tyle wymaga
Nie musisz usuwać LIB'a geniuszu, wystarczy porobić właściwe katalogi...

I czy jak założę w inv44 powiedzmy invaddons i tam to wszystko wrzucę oraz będę odpalał z ikony inva, to formalnie res/addons chyba się nie ładują prawda?
NIEPRAWDA.

I wiesz co? Patrząc na te problemy mam ochotę powiedzieć...

NIE PÓJDZIE

Czemu? Bo komuś tu się kuźwa nie chce szukać...
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 20 mar, 2007 22:58

Dzięki :spoko:
Wszystko gra, tylko mapa się tnie. Ale czrzecze, to czegoś się spodziewałem więcej :/
Najbardziej rażą Fallschmijagers i 101st jeszcze z dema na tle pięknych jednostek angielskich czy Luftwaffe. Razi brak Springfiela (mimo iż go nie lubię), bo jest postawą. I do tego zero pojazdów po amerykańskiej stronie. Rozumiem, że to paratrooperzy, ale kogoś "naziemnego" mogliby zrobić. Pozatym zmniejszyli liczbę jednostek, a animacje są dziwne. Za to odrzut jest świetnie zrbiony. Walthera nie wybaczę. Wiem, że to poprawiona Alpha, jestem ogólnie zadowolony, w końcu trzeba doświadczenia, by zrobić tak piękne addony, ale niektóre rzeczy rażą. Moja ocena:
6/10

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Invasion44 a działanie kompa

PostPt 13 gru, 2024 17:58

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Invasion44 a działanie kompa

Powrót do Operation Flashpoint