Teraz jest Wt 24 cze, 2025 11:12

[misja w rozwoju] "Red Crow"

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Volt

Major

Major

PostPn 23 kwi, 2007 22:21

Chaos jestem zdecydowanie za. W wersję pod OFP bym nawet nie zagrał.
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostPn 23 kwi, 2007 22:24

Chyba się domyślasz, gdzie mamy to, że Ty byś nie zagrał.

Kupa ludzi wciąż gra w OFP Chaos, nie wypinaj się na nich :\
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Volt

Major

Major

PostPn 23 kwi, 2007 22:27

Kupa? Ledwie garstka osób , której nie chce się ruszyć tyłka , by zuprgejdować swojego kompa sprzed XIX wieku. Najlepiej byłoby wydać i na OFP i na ArmA.
A my mamy gdzieś co cię denerwuje .
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostPn 23 kwi, 2007 22:36

Kupa? Ledwie garstka osób , której nie chce się ruszyć tyłka , by zuprgejdować swojego kompa sprzed XIX wieku.
¬dziwiłbyś się. Ale przecież Ty i tak wiesz lepiej. Aha, ja tyłek chętnie ruszę do sklepu, tylko kaską sypnij :]

Najlepiej byłoby wydać i na OFP i na ArmA.
I do tego zmierzam, geniuszu.

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

hose

Szeregowy

Szeregowy

PostWt 24 kwi, 2007 06:49

007 wypadałoby wiedzieć o czym się pisze. Ale po co? prawda?. Nogova jest już konwertowana pod ArmA. Chaos, myślę że jednak opcja pod OFP na początek byłaby "złotym środkiem" - takim testem przed wydaniem jej pod ArmA.
A bad woman is a sort of woman a man never gets tired of. Oscar Wilde.
A good listener makes more friends than a good talker.

Chaos

Kapral

Kapral

PostŚr 25 kwi, 2007 13:42

Na OFP AI sprawia tak ogromne klopoty, ze misja przestaje byc ciekawa. Poza tym brakuje mi chetnych do betatestowania w OFP. A misja wymaga nawet 2-3 "przejsc" w tygodniu aby wykryc wszystkie bledy.
:???:

Jon

Generał

Generał

PostŚr 25 kwi, 2007 14:06

No to jednego chętnego już masz.

~ Ronald Reagan

Ovg

Porucznik

Porucznik

PostŚr 25 kwi, 2007 15:33

Ja też z chęcią pomogę testować
"Ojej, jakże ja kocham koniczki!"
:kloda:
  ▲
▲ ▲

Chaos

Kapral

Kapral

PostPn 11 cze, 2007 01:28

Na razie nie zajmowalem sie misja, jednak wyglada na to, ze juz niedlugo bedzie i Nogova pod ArmA. Everon i Kolgujev juz ktos zrobil o ile sie nie myle. Naprawde nie warto grac w misje pod OFP, a portowanie pod ARMA nie powinno raczej trwac zbyt dlugo.

Jednak jezeli juz sie nudzicie, to mozecie mi przy innym projekcie pomóc.

POSZUKUJE:
12 zgranych, dobrych graczy, którzy lubia misje typu SpecOps, przy których trzeba wszystko dobrze zaplanowac i duzo sie skradac. Robie wlasnie nowa misje MP (moja pierwsza pod MP), w której pracujac w 2. grupach (jedna 10 osobowa - atak i jedna 2 osobowa - zwiad) musicie zaatakowac sztab SLA i pojmac wysokich ranga oficerów. Sily to RACS i USSF.

W misji wazna jest dobra koordynacja grupy, wiec warto pocwiczyc przed lub podczas testów.

"Bajery:"
- dynamiczna pogoda
- zmienna godzina rozpoczecia akcji
- zmienne lokacje niektórych celów
- dynamiczne wsparcie u wroga

Misja jest prosta w budowie, a mimo to nie powinna byc nudna. Mam takze nadzieje, ze spodoba sie wiekszosci graczy.

Na razie walcze z paroma drobnymi problemami, jednak w ok. 90% jestem gotowa. Przez ta prostote, nie ma naturalnie tylu problemów jak w przypadku "RedCrow". Do czasu ewentualnych testów, wyposazylbym misje przynajmniej w podstawowy briefing po polsku.

Zgloszenia przyjmuje przez PW, ale na razie nie moge powiedziec jak szybko bedzie mi mozliwe dac Wam misje do testu. Server dedykowany tez by sie przydal.

Jon

Generał

Generał

PostPn 11 cze, 2007 08:13

Brak addonów = CFOG chętny

PS: Jac thx za reklame :D
PS2: A co z RedCrow? Może jednak dokończysz? Lub chociaż wydasz "as-is", obcinając to z czym są problemy?

~ Ronald Reagan

Chaos

Kapral

Kapral

PostPt 15 cze, 2007 15:49

@ Yaciek
Dzieki

@ Jonez
Rozumiem, ze jestes w CFOG-u?

Naturalnie, ze dokoncze RedCrow - pisalem o tym powyzej - ale nie pod OFP. Jak tylko pojawi sie dzialajaca poprawnie Nogova pod ArmA, zaczynam prace. Mam nadzieje, ze portacja jest mozliwa. Nie mam pojecia czy da sie przeniesc misje z OFP pod ArmA tak bez klopotów.

@ Coop Misja MP
Gdy tylko uporam sie z problemami, podesle wam pierwsza dzialajaca wersje. Mam nadzieje, ze do konca dzialajaca. Ale ostatnio odkrylem, ze ArmA nie odczytuje niektórych rozkazów w skryptach - prawdopodobnie ma to zwiazek z performance sprzetu - i w moim przypadku bylo to:
Kod: Zaznacz cały
"LICZBA" objStatus "done"
. Dopiero po tym jak napisalem ten rozkas 5x z rzedu zadanie zostalo zaliczone.

:]

Jon

Generał

Generał

PostPt 15 cze, 2007 16:14

Tak, jestem w CFOG'u.

Szans na RC pod OFP już nie ma żadnych? :/ Wydanie "as-is" też nie wchodzi w grę?

~ Ronald Reagan

Chaos

Kapral

Kapral

PostSo 16 cze, 2007 19:13

Nie, poniewaz mam reputacje do stracenia :twisted:
Nie wydaje nigdy misji, które sa 0815 - musza byc dopracowane. A poza tym na pewno bedzie lepiej wygladala pod ArmA niz pod OFP. Nasz stary OFP nie jest niestety juz ani troche spektakularny od kiedy wyszedl ArmA.

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: [misja w rozwoju] "Red Crow"

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: [misja w rozwoju] "Red Crow"

PostPn 09 wrz, 2024 02:15

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint