Jednego chętnego już masz. Mógłbyś "pożyczyć" także g3 i fn fal'a oraz celowniki z ffura [Są cudne, a przynajmniej były w 2006 2.0] i dźwięki z GRAA 3.0? Ile wtedy by to ważyło? No i przydałoby się podmienić heli, przynajmniej amerykańskie :<
Do wykorzystania "zewnętrznych" modeli AKS-47 i AK47GP25 zmusił mnie fakt, że w GRAA 3.0 pozostawiono ich BIS-owskie modele. Staram się z zewnątrz wykorzystywać tak mało jak to tylko możliwe, najlepiej będzie jeśli uda mi się ograniczyć do samych modeli i udźwiękowienia.
Dźwięki broni i recoile zostawię z GRAA, bo są po prostu świetne.
Sprzęt ciężki w większości będzie pochodził z ORCS. Jeśli dam radę nauczyć się obsługi oxygena, dla polskich tanków dorzucę polskie camo i znaki bojowe.
Czołgi WP:
M60 -> T-72B, M1A1 -> PT-91, M113 -> BWP-1, M163->ZSU-23-4 Szyłka
Czołgi CCCP:
T72 -> T72B(ERA), T80 - T80UM, reszta bez zmian.
Tu pytanie: czy polskie T-72 mają ERA?
Helikoptery też podmienię, choć wezmę się za to pewnie na końcu (kupa grzebania z animacjami pasażerów).
Z tą flagą chodziło mi o wpis w configu, choć wiem, że nie za dużo osób się na tym zna. Sam poruszam się po configu po omacku, ucząc się na błędach.
I na koniec. Mod powstaje "just for fun", w porównaniu z takim GRAA, czy FFUR-em będzie to totalna amatorszczyzna, choć przyznam że atak na Reginę, w czasie testów, już dawno nie dał mi tyle radochy

. Jak uporam się z odchudzaniem plików z FFUR-a, dam to gdzieś (na razie wersję bez polskich pojazdów).
"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
--The Vault Dweller