Która wersja FFURa używa efektów ECP? Bo jakoś w 2007 nic takiego nie zaobserwowałem... (o ile w ogóle któraś używa, ale na screenach ponoć tak...)
A kiedy zainstalowałem samego ECP to też nie miałem żadnych efektów (żadnych wielkich wybuchów stacji benzynowych/cystern, iskier itp.), a do tego ustawienia moda się nie włączały... (ponoć brakowało plików do dialogu.sqf) WTF?
Animacje śmierci w FFUR'ce i Lib'ie są zupełnie inne W Lib'ie są bardziej "filmowe". W FFUR'rze to czasami chopek powywija łapkami jak już się go zapakuje, a w standardzie to mają po prostu więcej animacji nieżywego ciała.
Pomocy! kiedy klikam na ffur.exe w katalogu ffur2007 nic sie nie dzieje! poprzedni ffur działał zainstalowałem pacza i nic... nie wiem co robic pojawia sie takie czarne okienko jak w dosie a potem już nic... co robić?
a i podczas instalacji wyskakiwał błąd że moja wersja ofp to 1.46, a w gł. menu pisze że mam 1.96 (gra z kolekcji klasyki)
EDIT: UPORAłEM SIĂŠ Z TYM. mam pytanie: czy ffur wymaga poprzedniej jego wersji?