Teraz jest N 10 lis, 2024 21:48

MK23 Mod 0 - BETA 0.9

Archiwum działów sekcji Armed Assault
  • Autor
  • Wiadomość

Marcin_BM

Porucznik

Porucznik

MK23 Mod 0 - BETA 0.9

PostWt 08 maja, 2007 14:36

Kiedyś obiecałem ten pistolet do OFP, ale ze wzgledu ze Arma oferuje wiele wiecej to powstanie wlasnie do niej. Tak jak w przypadku MP5 (te tez beda pod arma) tez bazowalem na skinie do CS'a, texy na screenach sa badziewnie przrobione brogramem do texow z OFP w wydaniu bedza tym pluginem do PS. Pozostalo pare rzeczy do zrobienia ale moze na weekend sie uda ;) . Co ma byc w addonie :

Mk23 (faza 1)
Mk23 (faza 1) SD
Mk23 (faza finalna)
MK23 (faza finalna) SD
MK23
MK23 SD
Mark23 (cywilna wersja MK23)

Kazdy gun dzieki Solusowi bedzie w pełni animowany tj zamek,wszystkie bezpieczniki, hammer, wypadajacy mag przy przeladowaniu, spust itp.
Jak sie dowiem jak zrobic specular maps to tez beda.

Screeny :
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Ostatnio edytowano Cz 09 sie, 2007 23:55 przez Marcin_BM, łącznie edytowano 1 raz
Ten który rzucił na mnie się niewiele szczęścia miał,Bo wypadł prosto mi na kły i krew trysnęła z rany

Marcin_BM

Porucznik

Porucznik

PostPn 11 cze, 2007 03:17

Postanowiłem że się wstrzymam jeszcze, porzucic go nie mam zamiaru, model jest juz urealniony. HDR jak juz wiesz tez walne.
jak model bedzie?

Nie kumam :/
Ten który rzucił na mnie się niewiele szczęścia miał,Bo wypadł prosto mi na kły i krew trysnęła z rany

Marcin_BM

Porucznik

Porucznik

PostPn 11 cze, 2007 07:29

będzie jak będzie ;)
tzn jak najszybciej
btw. wiem wiem Model ;)

Marcin_BM

Porucznik

Porucznik

PostCz 26 lip, 2007 07:15

Addon jest gotowy w 95%, szukam betatesterów (SP\MP) i screenmakerów....
Jak się komuś zechce to walić na GG

Marcin_BM

Porucznik

Porucznik

PostCz 09 sie, 2007 23:43

H&K MK23 0.9

ObrazekObrazek

Zawartość :

Mk23 (faza 1)
Mk23 (faza 1) SD
Mk23 (faza finalna)
MK23 (faza finalna) SD
MK23
MK23 SD
Mark23 (cywilna wersja MK23)
HK ammo box (Skrzynka w dziale ammo)

DOWNLOAD

Marcin_BM

Porucznik

Porucznik

PostPt 10 sie, 2007 20:21

Soundy będą nowe, i pare błędów poprawionych też :)

Marcin_BM

Porucznik

Porucznik

PostCz 16 sie, 2007 13:25

Dzięki Jacek, to pierwsze gdzie wkleić tzn grupa jaka ?

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: MK23 Mod 0 - BETA 0.9

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostN 08 wrz, 2024 00:17

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Powrót do Armed Assault