eJay napisał(a):Eeee nie rozumiem. Przecież to wersja dla prasy, preview.
Eee.. Teraz to ja nie rozumiem. Alfa była w lutym, wtedy faktycznie prasa testowała co się szykuje. Artykuły pojawiające się teraz to beta-testy, nie żadne preview.
Ocenianie ACE po dorzuconych jednostkach jest jak ocenianie WGL-a po zmianach w BIS-owskich jednostkach. Mija się z celem bo to nie od tego jest.
eJay napisał(a):dual-layer to płyta dwustronna, więc nie ma się czym przejmować, przekręcasz płytę i jazda
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
E, nie, płyta dwustronna to DVD-10. Dual-Layer, czyli DVD-9 to płyta jednostronna, dwuwarstwowa, o pojemności 8.5GB. Taką płytę można odtworzyć chyba w dowolnym napędzie (chociaż nie wiem jak z antycznymi napędami z czasów Pentium III), jedynie nagrać na taką płytę nie każdy napęd potrafi.
Vilas napisał(a):dali nagle tylko 256 ramu karty , procesor AMD 3200 i Intel duo 3 GHZ, ciekawe... moja Arma 1 jak miałem AMD duo 3800+ miałą problemy, teraz mam 6000
Tru, mi też to śmierdzi na kilometr.
Vilas napisał(a):BIS dupki mnie zbanował za krytykę, bo pisałem odważnie, że skoro piszą o "ultimate military realism" to ma tak być realnie, ale cioty, kłamią a teraz banują
Ech, nie dziwi mnie to, bo 1. Syf widać jak na dłoni, więc norma, że przewrażliwieni na krytykę. 2. Powiedzmy sobie szczerze, brakuje ci dyplomacji w kontaktach z dupkami i niepotrzebnie przelewasz emocje na klawiaturę. Czy to jest akurat wada, to już inna sprawa

.
Prawdę mówiąc coraz bardziej zastanawia mnie OFP2. Wielką mapę i edytor mamy jak w banku, jeśli do tego AI będzie dysponowało własnym rozumem pozostawione samopas, a modowalność będzie choćby w przybliżeniu taka jaką miał OFP, to może stanowić znacznie lepszą platformę niż ArmA II.
"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
--The Vault Dweller