Teraz jest Śr 04 mar, 2026 17:08

CoD, MoH, a może RtcW - która gra jest najlepsza ?

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

Slayer_Viper

Spammer

Spammer

PostPn 07 lut, 2005 11:17

Na początku zaszpilałem w RTCW, to były czasy, można było siedziec i kosić, a jak sie nie myle to była pierwsza gra wojenna na silniku Q3, Potem był, przynajmniej na moim kompie, MoH AA, od którego az siecią trzęsło, szczególnie na St.Renan bridge oraz Omaha beach. Teraz szpilam w CoD UO i musze przyznać że gra zrobiła na mnie spore wrażenie. W samą kampanie moznaby grać ze 100 razy, wszystko niesłychanie wciąga, a dodatek wymiata jak Mazda Miata :D
Na multiplayerze też nie można narzekać, bo map w brud, szkoda tylko że twórcy przesadzili na niektórych mapach i dali tyle czołgów że możnaby podbić Afryke za 1 zamachem, ale da sie znieść.

Watchdog

PostPn 07 lut, 2005 13:01

O jako ze Viper temat odgrzebal ...to ja wyraze swoja opinie.
RTWC .-pierwsze wrazenie,gra zarabista,wrecz niemoglem sie od niej oderwac.Zejscie do krypt i te szkielety ,no przymrozylem oko ,jakos pogralem. Potem te babki SS -kazda "piekna i cycata" przyzywajaca demona,roboty-zolnierze...-> RTCW odinstalowany.
MoH -gra sie mi podobała z przyjemnościa ją przeszedłem pare razy ,-choć liniowa jest.Nie podobało , a zarazem podobało zerżnięcie plaży Omaha i "Aleji Sniperów" z filmu szeregowiec Ryan.
Call of Dudy ...gra pełna wodotrysków ,ze już mi nawet karta zaczeła niewyrabiać (misja z tama bez textur podloża) -fajna,ciekawa fabuła -ale przegięcie -stworzona tak,by klient kupił,i po 10 godzinach odłozył na pułke i beg do sklepu zakupic dodatek ,by godzin pare jeszcze pograć,....typowa komercha,aż piszczy.

Wolfenstein Enemy Teritory.-troche pograłem,ale strasznie zalagowane polskie servery (inne nie lepsze) skutecznie mnie od tej gry odciagneły.

Teraz jest DoD - mod do Half Life.'Day of Defeat' -co prawda gram tylko z botami,ale zabawe mam przednia.
Dzieki Wielkie Jonez gdyby nie ty ,nie mial bym 2 terminu exama z Analizy Matematycznej :D

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 07 lut, 2005 13:33

Enemy Terytory jest najlepsze, a dlaczego jest najlepsze ? bo jest za darmo ;-)
tak jak Americas Army :-)

sjojok

Major

Major

PostPn 07 lut, 2005 16:05

ten dodatek do call of duty united offensive już dawno jest Mirage :grin:
Obrazek

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 07 lut, 2005 16:11

sjojok napisał(a):ten dodatek do call of duty united offensive już dawno jest Mirage :grin:

Zobacz date komentowanego postu.... :]

Volt

Major

Major

PostPn 07 lut, 2005 16:12

no cóż ja tam wole MoH'a jednak , jakoś mi się lepiej gra niż w CoD'a , przechodze go 5 raz i mi się nie nudzi :: a po przejściu CoD'a (i CoD UO) nie chciało mi się ponownie go przechodzić
Obrazek

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 07 lut, 2005 16:28

I ja sie wypowiem. To tak zadna z nich mi sie nie podoba(tzn gier;) a juz szczególnie multi w CoD(co do DoD tez uwielbiam chociaz gram w wersje na pierwszego hl-a) :aniol:

Jon

Generał

Generał

PostPn 07 lut, 2005 16:32

A myślisz, że w jaką gra W4?

W4tchdog napisał(a):Dzieki Wielkie Jonez gdyby nie ty ,nie mial bym 2 terminu exama z Analizy Matematycznej :D

Wybacz! :D Ale tak bardzo prosiłeś o tego bota... :grin: ;-) :spoko:

PS: DoD rządzi i rządzić będzie :)
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

JaFranek

Major

Major

PostPn 07 lut, 2005 17:30

To ja krótko CoD z tej trójki jest najlepszy i kropka.
Nie pytaj, co OF może zrobić dla ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla OF

Ronin_[PL]

Chorąży

Chorąży

PostPn 07 lut, 2005 18:20

Kal of Duty na singla i Wolf ET & AA: O na Multi.
"Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, aby nic nie wymyślić. Przecierz mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił - ks. Jan Twardowski"

Watchdog

PostPn 07 lut, 2005 19:54

JaFranek napisał(a):To ja krótko CoD z tej trójki jest najlepszy i kropka.

A dlaczego tak uważasz Franek ... nie ma krutko ,niema ze boli.

A ja tak kiedys sobie myslałem ...że ciekawym rozwiazaniem był by MoH ,ale rozgrywany po stronie nazi . Pomysłów na misje jest kupa .....począwszy od ladowania spadochroniarzy Commando na umocnienia belgijskie ,poprzez misje w Francji ,ganianie z bagnetem na naszym Kar91 za sowietami, skakanie po zrujnowanych budynkach w stalingradzie ,a kończąc na Ardenach . Czy obrona Berlina...a dokładniej konwoju ze złotem i innymi "paciorkami",wysyłanego gdzies w lasy przez oddział SS .
A nie ciągle goraczkowo D-Day i amerykańce ...już mi się Garad i TommyGun przejadł troche....

eagle_1

Kapral

Kapral

PostŚr 26 paź, 2005 22:06

Medal of Honor - fajne, a jeszcze lepszy dodatek Spearhead (szczególnie "wigilijna nawała" :lol: ). Ma jednak kilka nieciekawych misji, np. Aleja Snajperów (pamiętam te ciągłe F5 -> krok do przodu -> bach, 20 zdrówka -> bach, nie żyję -> F9 i tak w kółko).
Return to Castle Wolfenstein - grałem w demo, zawierające 2 misje SP. 1 misja, polegająca na ucieczce z zamku nie była zła, ale ta druga, w katakumbach, była jakaś dziwna. Po co te zombiaki?? Odinstalowałem po kilku chwilach.

Call of Duty - najlepsza z wszystkich trzech. Szczególnie podobała mi się kampania rosyjska, i w podstawce, i w dodatku. Ciągle mam przed oczami Stalingrad, czy Kursk.

PS.: Chyba odkopałem jakiś stary temat, co nie?? :twisted: :grin:
Papa Bear, tu Eagle_1. Rodzaj tematu został wybrany, a opcja Szukaj włączona. Prztgodowuję się do dyskusji. Odbiór.
Papa Bear do Eagle_1. Rozpoczynaj akcję. Tylko pamiętaj, aby nie off-topicować. Bez odbioru :]
Poprzednia strona

Powrót do Inne gry