Teraz jest So 28 lut, 2026 14:10

Misja "SniperS"

Archiwum działów sekcji Armed Assault
  • Autor
  • Wiadomość

Stary wiarus

Chorąży

Chorąży

PostWt 08 kwi, 2008 21:49

Pojawiła się nowa wersja, wiec zagrałem ponownie.
Będę nudny i powtórzę się. Misja w początkowej fazie bardziej pasuje mi bardziej do natarcia w wykonaniu infantry, niż do działania snajpera. Znowu brak elementu skradania. Ech ... Ale znalazłem na to klucz. Po prostu na wstępie wpakowałem dowódcy kulkę między łopatki. I to wyszło misji na dobre, bo dopiero teraz znalazłem, to czego szukałem. Spokojne, ciche podchodzenie i eliminacja wroga. Dopiero w tym scenariuszu misja nabiera kolorów. :spoko:
A co do skryptów, to niezła sprawa, ale z podskokami Maćko przesadziłeś. :razz:

Maćko

Generał

Generał

PostWt 08 kwi, 2008 21:57

Więc ja teraz napiszę krótką odpowiedź :D

Zabiłeś dowódcę ?! Sąd polowy cię czeka :P Ale właściwie jak ty mogłeś go zabić skoro zrobiłem mu goodmode ? :P Będzie na pewno jeszcze jedna wersja misji i tym razem dowódcy eliminować nie trzeba będzie, ponieważ tworzę długi skrypt który będzie odpowiadał za jego przemieszczanie się itp. krótko mówiąc zrobię myślącego dowódcę (spróbuję) :D

A co do skoków... to chciałem zobaczyć jak by wyglądał skok w ArmA ^^ czyli coś czego brakuję niestety.
Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm

Clon

Major

Major

PostWt 08 kwi, 2008 22:27

A może ustaw gracza jako dowódcę? Niektórzy nie chcą być prowadzeni za rączkę i wolą swoje sposoby podchodzenia do wroga. ;)

Stary wiarus

Chorąży

Chorąży

PostWt 08 kwi, 2008 22:49

Maćko napisał(a):jak ty mogłeś go zabić skoro zrobiłem mu goodmode ?

Dostał z glocka , aż się nogami nakrył. I to nie raz. :twisted:
Maćko napisał(a):chciałem zobaczyć jak by wyglądał skok w ArmA ^^ czyli coś czego brakuję niestety.

A ja jestem zadowolony, że tego nie ma. Ciekawe, czy byś podskoczył mając na plecach kilkadziesiąt kg oporządzenia. :clever: (sprawa dotyczy przeciętnego wojaka.)
Cloneus napisał(a):A może ustaw gracza jako dowódcę?

Cenna uwaga. :spoko:

Jon

Generał

Generał

PostWt 08 kwi, 2008 23:44

Zrób dwie wersje. Z dowódcą AI i bez. Albo najlepiej na początku wybór skryptem.

I jeden z tych panów powinien mieć M4 z tłumikiem. W parze snajperskiej jeden ubezpiecza, drugi wykonuje zadania snajpera.

JaFranek

Major

Major

PostPt 11 kwi, 2008 23:10

Dzięki za ReUp jak zabieram się za ściąganie. Jak przejde to dam edita i napisze co i jak.

DODANE

Wryyyy... Misja zapowiadała sie ok ale...

Mgła nie pasuje w misjach snajperskich, z bliskiej odległości bardzo ciężko się strzela ze snajpery.
Dowódca pędzi na łeb na szyje do przodu i zazwyczaj bardzo szybko ginie albo sam ginę bo próbuje go ocalić.

Nie skończyłem misji bo mnie zdenerwowała.
Nie pytaj, co OF może zrobić dla ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla OF

Maverick

Generał

Generał

PostWt 10 lut, 2009 15:55

Maćko napisał(a):Download Snipers 1.2 (9.3 MB)

File Does Not Exist ;-) . Link wygasł, radziłbym wrzucić z powrotem na jakiś serwer.
Obrazek
Obrazek

"Read about the history of the place that we live in and stop letting corporate news tell lies to your children." - Immortal Technique
Poprzednia strona

Powrót do Armed Assault