Teraz jest So 05 lip, 2025 17:14

VILAS Arma addons

Archiwum działów sekcji Armed Assault
  • Autor
  • Wiadomość

Jon

Generał

Generał

PostPt 06 kwi, 2007 20:49

Piękne :O
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Jon

Generał

Generał

PostSo 07 kwi, 2007 15:37

Bojowe :)

A te czerwone [i inne bojowe\odświętne oznaczenia jednostek], może do ustawienia komendą, jak w Fleszpojncie? :)
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Luka5z

Cywil

Cywil

PostSo 07 kwi, 2007 22:34

tylko moglbys w modelu zmienic kierunek ukladania beretu na glowie... :)

Bartas

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 07 kwi, 2007 22:40

Jakby wyszły do tego odpowiednie narzędzia, to Vilas i reszta dawno by to zrobiła.

topas

PostN 08 kwi, 2007 18:32

Piękna robota!!!! :spoko: , ja niezaleźnie od Waszych modyfikacji (przyznam, że dziś widzę je pierwszy raz) poprawiałem nieco swoją wersję. Myślę, że "fałszywy" kołnierzyk i szycie nad kieszeniami na torsie musi być :wink: Taka mała sugestia ;) a manierka może taka?

Obrazek Obrazek Obrazek

topas

PostN 08 kwi, 2007 21:42

YacieK napisał(a):Mundury były różne - chociaz kamuflaż "moro" ten sam. Muszę popatrzec jeszcze na zdjęcia i filmy.

Jednym zdjęciem mogę służyć w tym momencie - szycie jest, choć każdy z mundurów rózni się kieszeniami, szlufkami itp ;)

Obrazek

PS; jeden ze skanów z albumu "W czterdziestolecie zwycięstwa" - kolorystyka materiałów z których korzystałem trochę tłumaczy zaburzenia w kolorach pasów i toreb w moich wersjach :P

topas

PostN 08 kwi, 2007 22:15

hehe, jedno jest pewne - materiały referencyjne mamy te same :twisted: rogatywka..mniam... jak już będzie można wsadzić ją chłopakom na głowy będzie git :spoko:

topas

PostN 08 kwi, 2007 22:59

CZekamy na screeny zatem 8) a ja ściągnąłęm właśnie pack RHS :spoko: coś mi się widzi, żę chyba będę przerabiał maszyny i pilotów na 49. P¦B :twisted: w końcu stacjonują w moim mieście :)

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostPn 09 kwi, 2007 13:36

@Yac - jesteś wielki Obrazek Teraz dać wam tylko narzędzia i zawojujecie całe ArmA Community.
Obrazek
Obrazek

Bartas

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 09 kwi, 2007 14:07

Kolejny kolidujący addon - Mi24 od Shadow NX, tyle że to dość dziwny przypadek, ponieważ jednostki działają ale:
Obrazek
Co w tym dziwnego? Dodam tylko ze na tym obrazku Ja nie strzelam. Po prostu stoję i celuje tam gdzieś przed siebie a ogień po ,,wystrzale" jest. I to samo sie dzieję przy każdej broni od Vilasa.
Przed wgraniem Mi24 tego nie miałem. W multiplayerowym coopie made by me kolegom tez to sie ukazało a także mieli wgranego Mi24. Jak to jeden stwierdził gdy zobaczył jednostkę Guerrila z AKMS ,,Ktoś tam idzie z miotaczem ognia?"
Pozdrawiam...

topas

PostPn 09 kwi, 2007 17:10

Obrazek Obrazek Obrazek

Nie mogłem się powstrzymać ;)
Na razie zrobione "byle jak", dla sprawdzenia właściwie.

Bartas

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 09 kwi, 2007 19:17

Topas, właśnie chciałem zaproponować retexturing Mi-24 :grin: Dobra robota

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 09 kwi, 2007 22:06

@Vilas
Są dostępne jakieś inne mirrory do vilas_pol? Z armaholic leci ledwo 2 KB/s, a z arma.info coś się pieprzy. :?
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.

topas

PostŚr 11 kwi, 2007 13:23

YacieK napisał(a):Doszedłem do wniosku że w mojej wersji "moro" będzie w miare realnie

Kierujac sie tymi samymi zalozeniami spedzilem wczorajszy wieczor nad upgradem (a wlasciwie totalna zamiana) textur chlopakow z LWP. Samo stworzenie tla 1024x768 w rozdzielczosci 120dpi, skladajacego sie ze 140 (albo i wiekszej liczby) dopasowanych kopii malego wycinka textury moro pobranej ze zdjecia kurtki zajelo godzine... :roll:
Na razie powstala bazowa textura z (jedynie) zarysowaniem kieszeni i kolnierzyka tylko dla orientacji "na modelu", na detale (i ewentualne zabawy z odcieniami, zagnieceniami, faldami itd itp) przyjdzie czas. Planuje rowniez zmienic siatke na helmie (dlatego zolnierz ma na razie helm bez - ale za to z nowym orzelkiem). Aha, Doszedl pas z przodu - glupio wygladal bedac jedynie na plecach ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Yaciek
pozniej wstawie modyfikacje "kostki". Mam wstepny pomysl na ten zwiniety koc o ktorym pisales :wink:

Pozdrawiam

Zabix

Major

Major

PostŚr 11 kwi, 2007 14:33

Mam wszystkie pojazdy jakie zrobiło LWP mod. Jest ktoś zainteresowany przerzuceniem tego do army?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Armed Assault