Teraz jest Śr 06 sie, 2025 14:04

kampania "PANCERNY SZLAK"

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Kadryl

Major

Major

PostN 06 maja, 2007 15:56

Dzieki za info Kireta, majooowy "wypas" uniemożliwił mi szybką odpowiedż.
-----
Tak model gracza powinien być "crew" w stopniu kapitana (bo do takiej rangi gracz już dotarł), przeoczyłem.
Misja "Bitwa" jest jedną z najtrudniejszych. Tak naprawdę zaczyna się ona już w misji poprzedniej "Zgrupowanie", gdzie należy ściągnąć wszystkie roty pancerne jak najbliżej linii frontu.
Warunkiem ukończenia misji "Bitwa" jest przełamanie frontu (pierwsza część misji - zielona strzałka w brefingu) oraz wyczyszczenie wioski Trotsky z nieprzyjaciela.
Podejrzewam że jakiś rusek skitrał się w zabudowaniach Trotsky.
-----
Co do czołgów to i owszem jest kilka wrogich maszyn w górach, ale zaręczam że każdego można łatwo zniszczyć z doliny.
-----
Skrypt umożliwia przejmowanie bezpośredniego dowodzenia nad grupą w momencie zbliżenia się do niej i odwrotnie, oddalając się tracisz bezpośrednią kontrolę. Trochę napociłem się aby rozwiązać problem gdy gracz znajduje się w pobliżu kilku grup jednocześnie :idea: .

zaqwsx

Cywil

Cywil

PostCz 05 cze, 2008 17:58

Kadryl mógłbyś odnowić linki, jeśli nie ty to ktoś inny. Z góry dzięki

Kadryl

Major

Major

PostPt 06 cze, 2008 00:38

Dla fanatyków starego dobrego OFP z przyjemnością:
wersja standardowa link
wersja pod mod ECP link
Pozdrawiam.

Klimueres

Porucznik

Porucznik

PostPt 06 cze, 2008 07:47

Dzięki Kadryl, świetna kampania, tylko jest trochę błędow, ale pewnie juz się tym nie zajmujesz ...
"Najszybszym sposobem na zakończenie wojny jest jej przegranie."
George Orwell - Eric Arthur Blair 25 czerwca 1903 - 21 stycznia 1950

Godzil

Porucznik

Porucznik

PostPn 08 wrz, 2008 17:50

Mógł by ktoś dać nowy link te stare nie chodzą

Kadryl

Major

Major

PostŚr 10 wrz, 2008 17:29

http://www.sendspace.com/file/9681i6

Przy okazji, jestem w trakcie realizacji 2 cześci kampanii, tym razem bohater zostaje zrzucony na wyspę Star Light gdzie działa jako dywersant/snajper. Zrobiłem około 50% całości, 6 misji roboczych (bez dialogów, opisów i wstępu - to będzie później) koncetrując się na rdzeniu gry + efekty dodatkowe.
Ponieważ jestem czasowo zajęty przeróbką misji i turniejem CTI, kampania jest w stanie wstrzymania. Także jeżeli ktoś jest zainteresowany porobić i dodać do kampanii jakieś swoje motywy to zapraszam.

slacker7

Major

Major

PostŚr 10 wrz, 2008 18:13

Kadryl sendspace jest trochę lipne bo tam linki szybko "odchodzą". Więc daje to na rapidshare bo zawsze musisz uploadować od nowa. Pancerny szlak

Kampania fenomenalna. Druga część?? Już czekam ;-)
Obrazek

Kadryl

Major

Major

PostŚr 10 wrz, 2008 19:28

ok, dzieki ;-)

Stary wiarus

Chorąży

Chorąży

PostCz 11 wrz, 2008 14:12

Ruch w temacie sprawił, że postanowiłem zagrać w kampanię i jestem mile zaskoczony jakością, chociaż misje pancerne nie są moimi ulubionymi. A jak przeczytałem, że powstaje 2 część, w której:
bohater zostaje zrzucony na wyspę Star Light gdzie działa jako dywersant/snajper.

apetyt mi się wyostrzył. Dobry kierunek, oj bardzo dobry. :twisted: Może byś skrobnął słówko o narzędziach bohatera. Marzy mi się broń z tłumikiem, nvg i lornetka, a wszystko pod osłoną nocy.
Życzę powodzenia. :spoko:

slacker7

Major

Major

PostCz 11 wrz, 2008 16:27

Marzy mi się broń z tłumikiem, nvg i lornetka, a wszystko pod osłoną nocy.

Mi to samo :grin: chociaż silnik OFP nie pozwala na płynne i piękne skradanie się. Często po zabiciu wroga cała baza mnie obczaja i jest czosnek, ale i tak czekam :]
Obrazek

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: kampania "PANCERNY SZLAK"

PostPt 13 gru, 2024 18:19

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: kampania "PANCERNY SZLAK"

Poprzednia strona

Powrót do Operation Flashpoint