Ja Ci powiem, że robiłem nawet tekstury o rozmiarze 10,8 KB i jakoś nie było problemu. Szukaj błędu gdzie indziej ( może wymiary złe, a może konfiguracja samego programu ? )
Tworzysz nową mape w WrpToolu (FILE --> NEW) z wymiarami takimi, jaką zrobiles w Wilburze, i dajesz 'Import Wilbur' (FILE --> Import Wilbur).
Wczesniej podczas zapisywania wyspy w Wilburze nie zapomnij, że zapisuje sie jako plik .txt i przy zapisie kliknij "Set To Pixel".
Dajcie link do poradnika o zainstalowaniu poprawnie o2 viever! Był taki poradnik po polsku na tym forum zanim mnie zabanowano. Szukaj nie działą! Szybkie pytanie-szybka odpowiedź
Już 7 lat od kiedy po raz pierwszy ta srebrawa płytka z OFP zagościła w naszych napędach.. [*]
można chyba pbo decryptorem 1.5 [może 1.1/2 nie pamietam] lub CoC Bin Viewem [look at Ofp.info albo na stronke Coc]
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.