Tak samo jest ze strategiami w tym gatunku ważne jest aby wszystkie jednostki niebyły podobne i odróżniały się kolorami i styka!
O tak! Do dzisiaj zagrywam się w Red Alert 1.
Co do starszych komputerków... Pegasus!

Kuba skądś wytrzasnął stareńką Contre i też idzie sobie pograć, ba a jakie to trudne.

W dzisiejszym świecie ludzie są za bardzo przyzwyczajeni do "luksusów" i jak widzą stareńkiego RA1 to nie chce im się wieżyć, że to pierwszy na świecie C&C.
Będąc raz w empiku widziałem jak dzieciaki gdzieś do 12 lat grały sobie w Heroesa IV zdaje się, mi się on nie podoba, ale grafika może być, widziałem jeszcze gdzieś gre takich delikwentów w H&D2 i właśnie w OFP. Przy HIV dużo komentarzy nie było, ale przy H&D2... "Ja pie***** jaką to ma zrypaną grafikę". CO?! Kurde, jak ja to dostałem to byłem w niebo wzięty, fajna balistyka broni, świetne misje, świetny klimat, fabuła, ragdoll i niesamowite AI przeciwnika na Veteran, a oni mówią, że gra do bani bo grafika nie teges? Grafika nie teges? LOL! Jedna z lepszych gier pod względem graficznym na której idzie pograć na GF4MX bez żadnych problemów. O OFP już nie chcecie słyszeć, wierzcie mi.

User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.