Teraz jest Wt 05 sie, 2025 19:38

Na co czekasz? Rusz do boju!

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 14 lip, 2006 14:22

alderous napisał(a):
reyhard napisał(a):Wydaje mi się że takie coś bardziej nadaje się na misje MP

Ciekawe. A można jakieś uzasadnienie? Do tej pory wydawało mi się, że grupa graczy w MP może stawić czoła znacznie większym siłom AI, niż grupa AI dowodzona przez gracza w SP. Przynajmniej tak się robiło misje, więc realizm bardziej pasował do SP, a Rambo Style do MP.

Zalezy na jaka grupe docelowa patrzysz, misje typu Rambo Style pasuja bardziej pod serwery publiczne (dedyki, a takowych to chyba nie wogole) a takie realistyczne scenariusze to mozna zagrac z jakas zgrana paczka (nie ukrywam ze tak spojrzenie na sytuacje uformowalo sie glownie za sprawa partyjek z cfogowcami). Zresztą ludzie z grupy o ktorej przynaleznosc sie do mnie pytales zbytnio ochoty na WPSoldiers ochoty grac nie maja pomimo ze pare misyjek MP juz na niego wyszlo (pare Kurta, żukera i moich). Czym to spowodowane jest to nie wiem, zglebiac tego problemu mi sie nie chce ale skoro jest jakas grupa zainteresowanych misjami SP na WPSoldiers (na dodatek, o dziwo, znajduja sie ludzie chetni do pomocy) to pozostaje przy tworzeniu misji SP.

reyhard napisał(a):...a takowych zbytnio mi się nie chce robic bo nie ma dla kogo.

...i kółeczko się pięknie zamyka - ludzie nie grają, bo nie ma misji, a misji nie ma, bo nie ma dla kogo robić - w końcu ludzie nie grają, czyż nie?

I co ja na to poradze ?:mrgreen:
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 14 lip, 2006 14:47

reyhard napisał(a):Zalezy na jaka grupe docelowa patrzysz, misje typu Rambo Style pasuja bardziej pod serwery publiczne (dedyki, a takowych to chyba nie wogole) a takie realistyczne scenariusze to mozna zagrac z jakas zgrana paczka (nie ukrywam ze tak spojrzenie na sytuacje uformowalo sie glownie za sprawa partyjek z cfogowcami).

Nie wiem w co grałeś z cfogowcami, ale jak dla mnie to większość tych misji jest Rambo Style tj. Jeśli wróg ma przewagę trzykrotną, gdy my atakujemy to jest dobrze. Po prostu coopy w których gracze mieliby przewagę podczas ataku (a do tego dąży się w realu) nie mają sensu - byłyby zbyt proste.

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 14 lip, 2006 17:22

Tiaa....mnie sie marzy obrona miasta/czegos w ten desen ...tylko zeby FPS był znośny...

warbk

Szeregowy

Szeregowy

PostN 16 lip, 2006 14:12

Mój kolega mówi że warto ściągnąć tą misje podobno jest zaąbista czy to prawda???????? :neutral:
Moja wersja OFP Resistance 1.96

Jon

Generał

Generał

PostN 16 lip, 2006 14:17

Nie, ściemnia Ci
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

warbk

Szeregowy

Szeregowy

PostN 16 lip, 2006 14:25

To se dzisiaj ściągne i bede wymiatał :twisted: zbiore jakiego automata i zrobie jak to powiedział ag_smith operacje kosiarka!!!HEHEHE Ruskie bedą latać w powietrzu HEHEHE :twisted:
Moja wersja OFP Resistance 1.96

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostN 16 lip, 2006 14:29

Powodzenia... Ostatnio cała moja drużyna wyleciała do morza po tym, jak zza lasu wyskoczył T80 :|
Obrazek

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostN 16 lip, 2006 16:39

A mi nie działa misja...
Klikam na 'Graj' o od razu wywala mnie do menu :|
Obrazek

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostN 16 lip, 2006 19:19

Loony napisał(a):A mi nie działa misja...
Klikam na 'Graj' o od razu wywala mnie do menu :|

Masz pecha...

Nadal wnioskuje, że nikt misji nie przeszedł?
Rey, jak wrócisz to please - zrób update :)

101st Paratroop

Major

Major

PostN 16 lip, 2006 19:27

Mirage napisał(a):Masz pecha...

Nadal wnioskuje, że nikt misji nie przeszedł?
Rey, jak wrócisz to please - zrób update :)

Najlepiej taki który wyeliminuje tak kiepskie działanie misji na innych komputerach. Naprzykład u mnie pokazuje się napis "Rosjanie Nadchodzą" i mam CTD. Wszystkie wymagane addony mam a i tak sobie nie pogram :/

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostN 16 lip, 2006 20:53

Mi się przynajmniej misja uruchomiła. Ale 1. Nie miałem Biefa :| 2. W lesie lag jak cholera, przez 10 minut ani raz się nie ruszyłem, bo nie mogłe, a po tem leżałem na ziemi marty, choć nic nie zrobiłem. 3. LAAAAG 4. LAAAAAG 5. LAAAAAAG
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostN 16 lip, 2006 22:02

Udało mi sie uruchomić :]

było: 'rosjanie nadchodzą' i groby, czołgi, 'the end' :D

może czas na wersję 1.1 ?
Obrazek

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 17 lip, 2006 09:59

Loony napisał(a):może czas na wersję 1.1 ?

Poczekasz sobie jeszcze troche. Rey wyjechał i wraca 10 sierpnia dopiero...

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 17 lip, 2006 12:22

Loony napisał(a):Udało mi sie uruchomić :]

było: 'rosjanie nadchodzą' i groby, czołgi, 'the end' :D

może czas na wersję 1.1 ?

Brakuje ci jakieogś addonu, tak jak powiedział Mir, wróce 10 chociaż z tym wyjazdem troche mi sie skomplikowało i chyba pojade do Chorwacji na 1 tydzien...
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

Jon

Generał

Generał

PostPn 17 lip, 2006 15:26

Reich, jak masz za dużo kasy to może fundniesz mi elektryka? Albo ram? Nie? To przechwalaj się gdzie indziej -_-

Krótko: Wracaj bo nie mamy gdzie grać. [Mam nadzieje, że za ten OT mnie nikt nie zje - z góry thx ;-)]
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint