alderous napisał(a):reyhard napisał(a):Wydaje mi się że takie coś bardziej nadaje się na misje MP
Ciekawe. A można jakieś uzasadnienie? Do tej pory wydawało mi się, że grupa graczy w MP może stawić czoła znacznie większym siłom AI, niż grupa AI dowodzona przez gracza w SP. Przynajmniej tak się robiło misje, więc realizm bardziej pasował do SP, a Rambo Style do MP.
Zalezy na jaka grupe docelowa patrzysz, misje typu Rambo Style pasuja bardziej pod serwery publiczne (dedyki, a takowych to chyba nie wogole) a takie realistyczne scenariusze to mozna zagrac z jakas zgrana paczka (nie ukrywam ze tak spojrzenie na sytuacje uformowalo sie glownie za sprawa partyjek z cfogowcami). Zresztą ludzie z grupy o ktorej przynaleznosc sie do mnie pytales zbytnio ochoty na WPSoldiers ochoty grac nie maja pomimo ze pare misyjek MP juz na niego wyszlo (pare Kurta, żukera i moich). Czym to spowodowane jest to nie wiem, zglebiac tego problemu mi sie nie chce ale skoro jest jakas grupa zainteresowanych misjami SP na WPSoldiers (na dodatek, o dziwo, znajduja sie ludzie chetni do pomocy) to pozostaje przy tworzeniu misji SP.
reyhard napisał(a):...a takowych zbytnio mi się nie chce robic bo nie ma dla kogo.
...i kółeczko się pięknie zamyka - ludzie nie grają, bo nie ma misji, a misji nie ma, bo nie ma dla kogo robić - w końcu ludzie nie grają, czyż nie?
I co ja na to poradze ?:mrgreen:
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.