Co do uzbrojenia: standardowe , czyli MP40,MP44(jak kto woli 43 lub Stg44), k98,g36(chyba ), mg różne, np. mg42, itp, panzerfausty, panzershreki etc. I alianckie: garandy, brny, steny, thompsony, grease guny, BAR'y, bazooki, piaty, ewentualnie pepesze
Bren- angielski k-m. Sten- angielski karabinek. Piat- angielska eeee rusznica przeciwpancerna, można powiedzieć Pepesza- Polskie oddziałki także szturmowały Omahę, pps-41 może być zdobyczny. Anglicy też szturmowali Omahę, jeśli się nie mylę. A wogóle widziałem plansze z normandią, gdzie niemcami byli ruscy, polakami partyzanci, a aliantami amerykańcy (standardowi), więc szapagin chyba nie zaszkodzi...
http://www.ofp.bmj.pl/testy.php?action=showcat&catid=1 Na tej stronie są sołdy od Gavina, mogą się przydać. Wymagają najnowszej (chyba, ja na niej gram) wersji broni z WWII od Upmindera, 20 mb sam plik pbo. z bronia. W paczce Gavina jest jeszcze kampania, tam są linki do różnych przydatnych rzeczy (karabiny mg42, ciężarówki itp.) .
Jeszcze przed 15.00 były tylko 2 strony, ale kto wie, ile będzie jutro? A co do tematu: wypróbuj WWII pack Gavina, jest nawet całkiem przyzwoity (francuzi, amerykanie, anglicy, japończycy, niemcy i chyba ktoś jeszcze, chyba ruski...)
Sluchaj, chetnie, ale mam tak wooooooolny net, ze 20 mb mi sie w kilka godzin sciaga Ale zaczne sciaganie... moze kiedys sie zakonczy Na razie kombinuje jak zrobic, zeby MG42 bylo na bunkrze, a bunkier na jakiejs podstawce (zeby wyzej byl). Ma ktos moze cos takiego zebym mogl pod bunkier podstawic???