Teraz jest Śr 04 mar, 2026 18:43

Najgłupsza gra 2007

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 03 lis, 2007 15:34

Jonez napisał(a):
Euro copsy
Milcz parapecie!

Nie oszukujmy się, EUrokopsy są głupie, krótkie i nudne, ot co...

nizyn

Chorąży

Chorąży

PostSo 03 lis, 2007 18:41

101st Paratroop, - koleś wrzeszczał mi do słuchawki "forwartz! forwartz!" z wyraźnie włoskim akcentem, a o ile mi wiadomo to we włoskim nie ma słowa "forwartz"?

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostN 04 lis, 2007 08:23

Charaszo, jak ty możesz nie znać niemieckiego pisemka pisanego w Paryżu, w którym udzielał się Karol Marks podczas wiosny ludów, zatytułowanego "Vorwärts". Przecież to był klasyk niemieckiej klasy robotniczej, ba, proletariatu. Burżuj z Ciebie (i reakcjonista), ot co!
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

Firefly

Kapral

Kapral

PostN 04 lis, 2007 12:51

Aż dziw, że też nikt nie wspomniał o kontynuacji potworka z bodaj zeszłego roku czyli - TUNELE STALINA 2 :). Już lepiej ****** się młotkiem w łeb niż patrzeć na tak tragicznie wykonane produkcje.
Retired. Unavailable until further notice.

nizyn

Chorąży

Chorąży

PostPn 05 lis, 2007 18:49

¦więta racja, Firefly. Ok, doliczamy jeszcze: Mortyry (wszystkie), Marine Sharpshooter'y, Heat of War(ale kańciak!!!) i, Lejdis end dżentelmens Ruch oporu! :cisza:

HAV

PostPn 05 lis, 2007 19:07

Dziwne macie podejście do tematu... jeździcie głównie po grach kioskowych, typowych nisko budżetówkach. Czego sie spodziewaliście, że za 10-20 pln wydanych w kiosku dostaniecie super hiper grę :lol: Idąc tym tokiem można by tu wpisać 80-90% takich tytułów.
Pretensje to można mieć do twórców/wydawców gier, którzy dysponowali znacznie większym budżetem, a mimo to dali ciała... i to też na zasadzie przedstawienia jakiś konkretnych argumentów przemawiających na niekorzyść, a nie smęcenia "głupia jest ta gra"...

nizyn

Chorąży

Chorąży

PostPn 05 lis, 2007 19:24

Z tego, co wiem to City Inc. jest dosyć szanowaną firmą, ale za granicą :] Nie wiem, może w Rosji, ich gry są popularne i szanowane?

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 05 lis, 2007 19:33

Co ty za bzdury piszesz? Piszemy o głupich grach czy o miernych? Pozaty z ty
Mortyry (wszystkie)
nie zgadzam się w ogóle. Grałeś ty kiedy w Mortyra? Co prawda mam doświadczenie tylko w pierwszej części ale IMO jak na swoje czasy była to bardzo przyjemna gra. I skończ już to swoje woroswędzenie bo Ci nie wychodzi...
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

HAV

PostPn 05 lis, 2007 19:56

nizyn, widzę że nie zrozumiałeś przesłania...

Poza tym - jesteś zakompleksionym podrostkiem, który o grach ma w dodatku marne pojęcie. Oceniasz gry, w które albo w ogóle nie grałeś, albo grając w nie teraz nie patrzysz na datę produkcji; co za tym idzie - nie potrafisz odnieść się do czasów kiedy dana gra ujrzała światło dzienne... Ale jak możesz się do tego odnieść, skoro albo nie było Cię jeszcze na świecie, albo ledwo co dosięgałeś do klawiatury :] Taki choćby wspomniany Mortyr jak na swoje czasy był grą całkiem sympatyczną, ale co Ty możesz o tym wiedzieć...

Clon

Major

Major

PostPn 05 lis, 2007 19:57

Marker ma racje. Mortyr, chociaż rewelacyjną grą nie był, dało się w niego nawet przyjemnie grać. Druga część była o wiele lepsza, chociaż czasem niestety trochę za nudna, ale ogólnie wrażenia pozytywne.

A głupi był za to... Alien Shooter. Podejrzewam, że ta gra chyba nie miała nawet fabuły! :D Ale jednak baaaardzo przyjemnie się grało, wszędzie porozwalani kosmici, cała plansza usmarowana w krwi... Mniam.

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 05 lis, 2007 20:13

To tak samo jakby ocenić grę Scorched Earth jako największy crap wszech czasów, bo przecież tak gra była robiona przez jedną osobę i to praktycznie zerowym budżetem.
A jakoś podtytuł jest bardzo trafny 'matka wszystkich gier' ;]

Ale Ty drogi nizynie pewnie o tej grze w życiu nie słyszałeś. A ja w tą gierkę już pocinałem (ojciec mi ją pokazał i wiele innych klasyków, hehe) na kompie 386 z Windowsem 3.11. Wiesz co to jest w ogóle?

Jeśli kupujesz grę za 20 pln to nie spodziewaj się jakieś cudu. HAV juz Ci wyjaśnił to.

Również nie widzę sensu takiego wątku. Bo każdy ma swoją opinię na dany temat. Gdyby to była jakaś konstruktywa wymiana poglądów typu: "nie lubie tej gry, bo..." i koniec tematu. Każdy mówi to co chce i nikt się nie kłóci.
Bo dla Ciebie Mafia będzie starą grą, z koszmarną grafiką i beznadziejną grywalnością. A dla mnie jest to gra-legenda do ktorej mam największy z mozliwych sentymentów i na swoje czasy miała ona fotorealistyczną grafikę, a kupiłem ją za 99,99 pln. Teraz ją dostaniesz w internecie za 5 pln.

I czy to czyni tę grę crapem? Bo mi się nie wydaje.

A tak BTW: zamknijcie tą wylęgarnie spamu i bezsensu... Nie widzę sensu uświadamiania nizyna w czymkolwiek. Za 5 lat zmądżeje i może coś z niego będzie.
Obrazek

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 05 lis, 2007 21:10

Osobiście uważąm, że Mafia nie była genialna, ale całkiem przyjemnie się pocinało. Ja atakuję tylko Tunele Stalina, Takedown, Rajd na Berlin i wszystko co ma wyrazy City Interactive, oraz of kors Euro Cops. Nie wiem, co was tak podnieca w tym badziewiu...

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 05 lis, 2007 21:14

Następny co się z choinki urwał, a do świąt przecie daleko jeszcze :roll:
Czytaj ze zrozumieniem złotko ;)
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 05 lis, 2007 21:35

Yac - przeciez ja dobrze wiem jak było kiedyś, ale jak chcesz to możesz nowym użytkownikom forum przypomnieć ;)

EDIT

Na temat - bo ci autokar ukradną - Yac
Ostatnio edytowano Wt 06 lis, 2007 14:33 przez Loony, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

slacker7

Major

Major

PostPn 05 lis, 2007 23:05

Nizyn puknij się w główkę bo Mortyr jest fajny wszystkie 3 części. Marine Sharpshooter też super snajperski shooter (tylko w jedynke nie grałem a tak to w obie części) twoje posty tutaj to zwykła paplanina ot co :!:
Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry