To tak samo jakby ocenić grę Scorched Earth jako największy crap wszech czasów, bo przecież tak gra była robiona przez jedną osobę i to praktycznie zerowym budżetem.
A jakoś podtytuł jest bardzo trafny 'matka wszystkich gier'
Ale Ty drogi nizynie pewnie o tej grze w życiu nie słyszałeś. A ja w tą gierkę już pocinałem (ojciec mi ją pokazał i wiele innych klasyków, hehe) na kompie 386 z Windowsem 3.11. Wiesz co to jest w ogóle?
Jeśli kupujesz grę za 20 pln to nie spodziewaj się jakieś cudu. HAV juz Ci wyjaśnił to.
Również nie widzę sensu takiego wątku. Bo każdy ma swoją opinię na dany temat. Gdyby to była jakaś konstruktywa wymiana poglądów typu: "nie lubie tej gry, bo..." i koniec tematu. Każdy mówi to co chce i nikt się nie kłóci.
Bo dla Ciebie Mafia będzie starą grą, z koszmarną grafiką i beznadziejną grywalnością. A dla mnie jest to gra-legenda do ktorej mam największy z mozliwych sentymentów i na swoje czasy miała ona fotorealistyczną grafikę, a kupiłem ją za 99,99 pln. Teraz ją dostaniesz w internecie za 5 pln.
I czy to czyni tę grę crapem? Bo mi się nie wydaje.
A tak BTW: zamknijcie tą wylęgarnie spamu i bezsensu... Nie widzę sensu uświadamiania nizyna w czymkolwiek. Za 5 lat zmądżeje i może coś z niego będzie.