Eagles of deth metal :d robaczki wklepcie sobie to do wyszukiwarek i sciagnijcie sobie "Grosso king of the crater lake", dawno nie słyszałem tak błyskotliwego kawałka (czy kawałku ).
Dzieki wypadowi z przyjaciómi do jakiejś spelunki dorzucam "Pierwsze wyjście z mroku" i
"Zaprzepaszczone_Sily_Wielkiej_Armii_Swietych_Znakow" Comy... blech
Ja słucham Nelly Furtado. Lubię nagranie Nine Milion Bicycles - Katie Melua i uwielbiam słuchac motywu z Armageddonu Hansa Zimmera. Nie cierpię Metala, Heavy metala, Techna i Hard Rocka i wszystkiego co stare takie jak Rock&Rool itd
Thrice głownie, a tak to różnie, zwykle wybrane kawałki, miedzy innymi Rise against, Bullet for my Valentine, Exilia- lifegame (ten kawałek zmiata!), Papa roach, Disturbed, Entwine, AFI, Good charlotte ...
"There's one more arrow, one more shot, one more kill, one more sin. "
Ja słucham Hardkorowych kawałków takich grup jak Disturbed i Within Temptation ta ostatnia śpiewa równierz Gothik Metal. J uwielbiam te dwa zespoły i nie słucham niczego innego.
Teraz słucham takich grup jak:Sabaton,Within Temptation,Disturbed,Manowar,Nightwish.I uwielbiam ten gatunek muzki jaki te zespoły śpiewają (Power metal,stfoniczny metal,hard rock,meta) jest ta muzyka.