HAV
x e [Wczoraj 22:19] Model: http://www.politicstv.com...007/08/ak47.jpg
x e [Wczoraj 22:19] Model: kto mi kupi tego....kapiszonowca
x e [Wczoraj 22:31] marker: to jest ak47? wow ale długa lufa
x e [Wczoraj 22:35] Model: to jest chyba kochany dragunov ;p ktoś nazwę foty dowalił po byku
x e [Wczoraj 22:37] Jerry: Zboczeniec
x e [Wczoraj 22:40] Model: <cisza>
x e [Wczoraj 22:41] Model: sam jesteś zboczeniec i leń do tego !
x e [Wczoraj 22:42] Jerry: Zaprawdę powiadam Wam, kto z tych tutaj obecnych jest bez winy, niechaj pierwszy rzuci kamień w Yaca
x e [Wczoraj 22:44] marker: ale ja lubie Yaca, czemu mam go obrzucać kamieniami?
x e [Wczoraj 22:47] Model: kamionami kurde się pisze, mówi i śpiewa
x e [Wczoraj 22:48] Model: do Yaca mam daleko i nie doleci kamion ^^
x e [Wczoraj 22:50] Maćko: co tam kamionrzućmy w niego bazą danych ^^
x e [Wczoraj 22:53] Maćko: albo nie, idziemy spać
x e [Wczoraj 22:54] Maćko: <aa//> DoBrAnOc
x e [Wczoraj 22:59] Jerry: marker, bo jestem konfidentem, dlatego
x e [Wczoraj 23:00] Model: lenie nie mają głosu <cisza>
x e [Wczoraj 23:03] Jerry: 'Cause I like you just the way you are...
x e [Wczoraj 23:14] Model: taki magister taaaaa ;> zna języki i języki i więcej języków
x e [Wczoraj 23:24] marker: nawet jak nie rzuce to ty podkablujesz że rzuciłem i dostane bana :<
x e [Wczoraj 23:33] Jerry: trudno, raz na wozie, raz pod wozem a raz w przeręblu
x e [Wczoraj 23:59] Jerry: A teraz uwaga uwaga ! Pora na złotą myśl barbariana ! Prosimy.
x e [Dzisiaj 0:12] DeviAnCE: Tłum domaga się złotej myśli Parapariana!
x e [Dzisiaj 0:12] Barbarian: Nie spodziewaj się złotej myśli na zawołanie. Dziękuję...
x e [Dzisiaj 0:13] Jerry: To była złota myśl barbariana. Dziękujemy za uwagę. Miłego wieczoru.
x e [Dzisiaj 0:13] Cloneus: Eheheh, Marker znuf jest tylko moderatorem, hie hie.
x e [Dzisiaj 0:15] HAVOC: nie ciesz sie tak, on caly czas jest moderem
x e [Dzisiaj 0:16] Barbarian: Teraz działa pod przykryciem po prostu...
x e [Dzisiaj 0:16] Jerry: Dobra, nie uważacie, ze dwa kolory dla jednej funkcji to za dużo ?
x e [Dzisiaj 0:17] HAVOC: uwazamy, ale to akurat nei nasza wina
x e [Dzisiaj 0:17] Barbarian: Jak ktoś jest daltonistą to mu to nie przeszkadza...
x e [Dzisiaj 0:17] HAVOC: chwilowe problemy z forum
x e [Dzisiaj 0:17] Barbarian: To nie jego wina! To dlaczego je wypił!? Skandal!
x e [Dzisiaj 0:17] Jerry: Jasne, możecie mi jeden kolor odstąpić
x e [Dzisiaj 0:18] DeviAnCE: To ja też poproszę.
x e [Dzisiaj 0:18] Cloneus: Łee, Mazak znowu wrócił na pozycję wice-lidera partii forumowej. A miałem taką nadzieję, że zagarnę jego posadę. :<
x e [Dzisiaj 0:19] Barbarian: Nie ma takiego koloru jakiego można ci odstąpić
x e [Dzisiaj 0:19] Jerry: Dev, byłem pierwszy, spierdzielaj na drzewo
x e [Dzisiaj 0:20] DeviAnCE: Kobietom się ustępuje!
x e [Dzisiaj 0:21] Jerry: @Barb, dla Ciebie to tylko #5b451a by się nadawał... / @Dev - kobietom tak, 3-ciej płci - nie
x e [Dzisiaj 0:22] Barbarian: Więc Dev ci nie ustąpi, tyle...
x e [Dzisiaj 0:22] Jerry: Wypchaj się, o
x e [Dzisiaj 0:22] DeviAnCE: Więc tym bardziej winieneś ustąpić.
x e [Dzisiaj 0:26] Barbarian: Tak sobie myślę. Skoro Dev i Dżery są tworami mojej wyobraźni... Boże ale ja musze być po*********y ;<
x e [Dzisiaj 0:28] Barbarian: A co jeżeli ja jestem tworem wyobrażni (np.) Dżerego! Jezu, Dżery, ale ja ci wspołczuję...
x e [Dzisiaj 0:42] 101st Paratroop: Ej, to jest myśl. Fajny tytuł felietonu może z tego być - "Barbarbarzyńskie twory szkopskiej wyobraźni"
x e [Dzisiaj 0:46] Jerry: Ja sobie też współczuję... Niezależnie, czyja to wyobraźnia...
x e [Dzisiaj 0:47] Jerry: Bosko, teraz mamy junior admina in dark red i junior admina in sexy pink... Jak jutro wstanę, będzie tutaj 65 nowych rang pewnie..
x e [Dzisiaj 0:48] Jerry: Jakkolwiek uważam, ze sexy pink pasuje do markera, to w kwestii ekonomicznej dublowanie stanowisk uważam za marnotrawienie naszych łapówek
x e [Dzisiaj 0:50] HAVOC: Myszak cichaj i nie marudz
x e [Dzisiaj 0:52] Jerry: Dobra, już dobra, idę sobie stąd bo zaraz jeszcze powiecie, ze wszystko przeze mnie :<
x e [Dzisiaj 0:54] Barbarian: wszystko przez ciebie!
x e [Dzisiaj 0:54] HAVOC: to akurat prawda ;d
x e [Dzisiaj 1:58] DeviAnCE: Prawda.
x e [Dzisiaj 8:23] Yac: Quabec - patrzaj no tu !
x e [Dzisiaj 8:27] Maćko: przestańcie się forum bawić
x e [Dzisiaj 8:44] reyhard: ej, gdzie juniorki znikły?
x e [Dzisiaj 8:49] Quabec: stęskniłeś sie?
x e [Dzisiaj 8:56] reyhard: przynajmniej, co po niektórzy, nie powiem jaką czerwienią nie walili po oczach
x e [Dzisiaj 9:47] Model: znowu Yac wali po oczach czerwienia
x e [Dzisiaj 9:54] Maćko: Zmniejsz ostrość w monitorzeJa zmieniłem i mi już nie wali po oczach
x e [Dzisiaj 10:17] Maćko: o naprawiłeś juz kłębuszku
x e [Dzisiaj 11:06] marker: ja tu widziąłem ze clon chciałeś mnie obalić?
x e [Dzisiaj 11:07] marker: nie ładnie
x e [Dzisiaj 11:07] marker: następnym razem jak bedziesz chciał cos obalic to dzwoń... pomoge Ci się za to profesjonalnie zabrać
x e [Dzisiaj 12:28] Cloneus: Ja tam mogę obalić wódkę, ew. Piccolo.
x e [Dzisiaj 12:48] HAVOC: chiałeś chyba powiedzieć "Kubusia"