Teraz jest Cz 09 kwi, 2026 18:50

Książka "Kocioł"

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Paweł

Chorąży

Chorąży

Książka "Kocioł"

PostŚr 15 wrz, 2004 14:25

Witam – szukam książki „Kocioł”, najlepiej w pdf’ie lub doc :)

Czy ktoś takową posiada?

Fragment recenzji:

„¦wiat przeżywa recesję gospodarczą. Doprowadza to do rozpadu Unii Europejskiej, oraz NATO. Francja i Niemcy jako państwa, które najmniej ucierpiały w wyniku załamania światowej gospodarki, podejmują wspólnie walkę o hegemonię w Europie. Posługując się szantażem podporządkowują sobie rządy kolejnych państw. Trzy kraje: Polska, Czechy, Słowacja nie zgadzają się na przystąpienie do zdominowanej przez Niemcy i Francję Konfederacji. Na Węgrzech rozpoczyna się walka przeciw wyzyskowi, która stopniowo przeradza się w wojnę domową. Wojska francuskie próbują zbrojnie zdławić opór. Polska i jej sojusznicy wspomagają swoim lotnicwem węgierską wojnę o niezależność. Doprowadza to do ataku wojsk Konfederacji na Polskę, która na skutek francuskiej intrygi została pozbawiona dopływu rosyjskiej ropy i gazu. W tej tragicznej sytuacji nadchodzi z USA pomoc gospodarcza i militarna.
To w wielkim skrócie treść książki Larry'ego Bond'a. Rzeczowe opisy walk z użyciem najnowszego sprzętu wojskowego, oraz lokalizacja powodują, że jest to moim zdaniem obowiązkowa pozycja dla każdego miłośnika SP.”

PS. Nie wiedziałem czy to dać do militaria :)
Ostatnio edytowano Śr 15 wrz, 2004 15:35 przez Paweł, łącznie edytowano 1 raz

Marshal

Major

Major

PostŚr 15 wrz, 2004 14:40

To może być dobre... nie wiesz kiedy wyszła ?
Obrazek

Paweł

Chorąży

Chorąży

PostŚr 15 wrz, 2004 14:59

no ja już książkę mam - a wy? :]

MaRcin

Major

Major

PostN 19 wrz, 2004 11:40

a my nie :P
Good Times Gone