O ile mnie pamięć nie myli, w tym packu (to jest ten o którym mówi Jon) jest sten wyciszony (chociaż nie mam 100% pewności). W każdym razie, warto sprawdzić.
A teraz mi powiedzcie, jak np. wyciągnę z jakiegoś moda tą broń, dodam ją do misji i w readme napisze, że broń pochodzi z takiego moda stworzonego przez takie osoby i nie jest ona moim wyrobem, to ile praw autorskich złamię? Czy to jest legalne w ogóle?
Muszisz poprosić ich o zgode. Hu nołs, może nawet sami ci to wyciągną. Musiz mieć config od podstaw, wyjęte texturki oraz modele 3d.
HAV
Wt 08 lip, 2008 14:34
Nie? Skoro wydaje to mod jako całość, a nie pojedyncze addony to legalnie nic z tym nie zrobisz. Co więcej jakbyś już tak nawet zrobił i opublikował np. u nas spotka się to z usunięciem/blokadą tematu i bananem dla Ciebie.
Uparłem się, miałem przez dłuższy czas ochotę pobawić się w addon making to spróbuje ze zrobieniem wyciszonego stena. Zobaczymy czy mi coś wyjdzie. Do zobaczenia za jakieś 2 lata jak skończę addon
Ostatnio edytowano Wt 08 lip, 2008 16:38 przez LostBeyondRetri, łącznie edytowano 1 raz
W modzie Jungle Fever jest dostepny wyciszony zarowno Sten oraz M3a1, ale musialbys popytac na forum czy pochodza one z packa czy zostaly stworzone na potrzby moda.