Wymięka mi procesor - AMD 2x2 GHz to niestety grzmot i mam ~15 FPS 1680x1050, dżifors 9800gt 1024mb się nudzi. Placebo musi mieć naprawdę niskie wymagania wobec płynności gry albo słaby wzrok.
Jeśli chodzi o mnie to... jest nieźle. A nawet trochę lepiej. Demko odpaliłem na Core i7 920 2.66GHz, GF GTX260 896 MB, 4 GB RAM i Viście x64. Na bardzo wysokich detalach (oprócz AA - normalne i szczegóły terenu - normalne) i rozdziałce 1680x1050 w edytorze wyciągało w porywach 60 FPS, w bardziej urozmaiconych lokacjach trochę mniej. Czyli - jest OK. Niestety w benchmarku nie było już tak różowo - tylko 31 fps...
Czekam z niecierpliwością na pełną wersję. Muszę się zgodzić z przedmówcami - jeśli chodzi o klimat, to gra jest lata świetlne przed poprzedniczką. Tego właśnie najbardziej oczekiwałem i to właśnie zostało świetnie zrobione .
"Read about the history of the place that we live in and stop letting corporate news tell lies to your children." - Immortal Technique
Cześć. ściągnąłem dzisiaj demo i mam mały problem z dźwiękiem. Otóż nie słyszę niczego. Sprawdzałem to w Armie I było dobrze. Muzyka też. Więc nie wiem czemu nie chodzi.
A poza tym to: Chodzi mi bardzo płynnie z detalami na Wysokie i 1280x1024. Jak wyjdzie pełna wersja w Polsce to kupie. Premiera jest chyba na 7 sierpnia.
"Poland" dla obcokrajowców. Dla Nas, Polaków "Polska".
Wklej to do podpisu, jeśli popierasz zaprzestanie używania obcych wyrazów w języku polskim.
RevER napisał(a):Cześć. ściągnąłem dzisiaj demo i mam mały problem z dźwiękiem. Otóż nie słyszę niczego. Sprawdzałem to w Armie I było dobrze. Muzyka też. Więc nie wiem czemu nie chodzi.
1. Sprawdź w ustawieniach dźwiękowych (dema) czy dźwięk nie jest wyciszony.
2. Zaktualizuj Directx'a 9.0c do najnowszej wersji - marca/kwietnia 2009.
Benchmark to specjalnie zrobiony film (animacja) na engine gry, który ma za zadanie przetestować wydajność Twojego komputera w tejże grze. Jeśli wyciągnie ci powyżej 30 FPS - jest dobrze. Jeżeli nie - zmniejsz detale i rozdziałkę.
"Read about the history of the place that we live in and stop letting corporate news tell lies to your children." - Immortal Technique
Witam, po długiej przerwie.
Myślę sobie wrócić do missionmakingu i przerzucić się z OFP na ARMA II. Chciałem sprawdzić demko i zobaczyć, czego gierka jest warta. Jednak gdy instaluje i uruchamiam, to wyskakuje mi komunikat, że brakuje "X3DAudio1_6.dll" i dlatego sobie nie pogram.
Zna ktoś rozwiązanie problemu? Wiecie, nie chcę mi się ponownie ściągać 2 GB