Teraz jest So 29 sie, 2026 06:09

Porządni | Więcej Niż Sprzątanie

• Autor
  • Wiadomość

Mixon

Pułkownik

Pułkownik

Porządni | Więcej Niż Sprzątanie

PostŚr 10 cze, 2026 21:48

Porządni - Więcej Niż Sprzątanie świadczy również usługi związane z kompleksowym sprzątaniem biur oraz przestrzeni firmowych. Utrzymanie porządku w miejscu pracy ma ogromne znaczenie dla komfortu pracowników oraz wizerunku przedsiębiorstwa. Czyste stanowiska pracy, zadbane części wspólne oraz regularnie pielęgnowane powierzchnie wpływają na codzienne funkcjonowanie organizacji. Zakres prac może obejmować odkurzanie, mycie podłóg, czyszczenie powierzchni roboczych, opróżnianie koszy czy pielęgnację przeszkleń. Każde zlecenie dostosowywane jest do charakteru działalności klienta i harmonogramu funkcjonowania obiektu. Dzięki temu usługi mogą być realizowane w godzinach najmniej uciążliwych dla użytkowników budynku. Firma obsługuje zarówno niewielkie biura, jak i większe obiekty komercyjne wymagające regularnych prac porządkowych. Istotnym elementem działalności jest terminowość oraz zachowanie wysokich standardów czystości. Wieloletnie doświadczenie w branży pozwala sprawnie organizować realizację usług i skutecznie odpowiadać na różnorodne potrzeby klientów. Oferta skierowana jest do przedsiębiorców poszukujących rzetelnego wsparcia w zakresie utrzymania czystości w miejscu prowadzenia działalności.

Porządni - Więcej Niż Sprzątanie
Wizytówka Google: Porządni - Więcej Niż Sprzątanie
Tomasz Nowicki "Porządni - Więcej niż sprzątanie"
Aleja gen. J. Hallera 128/9
53-203 Wrocław
NIP: 5661862623
Godziny otwarcia:
Poniedziałek: 08:00–17:30
Wtorek: 08:00–17:30
Środa: 08:00–17:30
Czwartek: 08:00–17:30
Piątek: 08:00–17:30
Sobota: 09:00–15:00
Niedziela: Zamknięte

Mixon

Pułkownik

Pułkownik

Re: Porządni | Więcej Niż Sprzątanie

PostCz 27 sie, 2026 11:55

https://praniemateracyslask.pl/ znalazłem, kiedy szukałem informacji o dokładnym odświeżaniu materaca w Katowicach i okolicach. Mój materac ma już kilka lat, ale nadal jest wygodny, dlatego jego wymiana nie ma większego sensu. Problem polega raczej na tym, że zwykłe odkurzanie i regularna zmiana pościeli wydają mi się niewystarczające po tak długim czasie użytkowania. Nie mam dużych plam, zależy mi przede wszystkim na dokładniejszym wyczyszczeniu całej powierzchni. Czy ktoś z Was zamawiał podobną usługę na Śląsku przy materacu bez poważnych zabrudzeń? Ciekawi mnie, czy różnica po takim odświeżeniu jest zauważalna oraz jak długo materac musi później schnąć przed ponownym założeniem pościeli.

Powrót do Dyskusje