"There's one more arrow, one more shot, one more kill, one more sin. "
Watchdog
Pt 23 lip, 2004 22:31
A muzyczka ino ino , a muzyczka rżnie , my przy tej muzyczcw bawimy sie wspaniale .......... siallalalla ,śpiewać każdy może ,jeden leeeeeeeepiej a drugi gożej ,ale to nie oto chodzi.......
HAV
Pt 23 lip, 2004 22:47
Tak mnie ujęliście swoją szczerością, że i ja się wypowiem. Trochę tego jest:
Nickelback, Limp Bizkit, Linkin Park, Evanescence, Metallica, Depswa, Jerk, Static - X, Endo, Cold, Fingertight i masa innych, o których zapomniałem wspomnieć. A i żadnego HH, Techno, Disco z Pola, i innego shitu
HAVOC napisał(a):Tak mnie ujęliście swoją szczerością, że i ja się wypowiem. Trochę tego jest: Nickelback, Limp Bizkit, Linkin Park, Evanescence, Metallica, Depswa, Jerk, Static - X, Endo, Cold, Fingertight i masa innych, o których zapomniałem wspomnieć. A i żadnego HH, Techno, Disco z Pola, i innego shitu
Trace napisał(a):A linkin Park to co??? MIeszanka H & MEtalu...
NO COMMENT
Sorry ale niemogę buhahaha
"Disposable Heroes,
Mens of Yesterday
Disposable Heroes
Are Never Here To Stay
Like Gods Of Destruction
They Seek To Violate
Like Machines Of Seduction
They Will Regenerate"
Po części też mnie lata 80 w muzyce zainteresowały.....a to dzieki gierce GTA Vice City i programowi na TVP2 " Filmoteka dorosłego człowieka".....a mój ulubiony utworek z tamtego okresu to : ToTo "Africa"
I mam pytanko..../zna ktoś pełną nazwe i wykonawce....utworku który jest przewodni w "Gliniarzu z Beverly Hill's"....o tak leci: tam tam tarratamtam ,tam tam terarratamtam ,tarratamtam tam tam...bo bym sobie chętnie wklejił
Dzięki serdeczne Bill_Leeb
Ostatnio edytowano So 24 lip, 2004 17:21 przez Watchdog, łącznie edytowano 1 raz
Ostatnio edytowano So 24 lip, 2004 17:03 przez Bill_Leeb, łącznie edytowano 1 raz
"Disposable Heroes,
Mens of Yesterday
Disposable Heroes
Are Never Here To Stay
Like Gods Of Destruction
They Seek To Violate
Like Machines Of Seduction
They Will Regenerate"
Dosyć tego panowie Albo będziecie pisać na temat, albo założę tu piękną czerwoną kłódeczkę i tyle sie będziecie wypowiadać
Watchdog
So 24 lip, 2004 18:23
No przecież jest cały czas na temat : [muzyczki]
:aniol:
Swego czasu to słuchałem polskiego HH ...ale wtedy gdy Kaliber44 rządził w polskim hh światku, i Peja ze Slums Atackiem grała ,
Potem przyszedł czas na Limb Bizkit ,Linkin Park , System of the Down...
.troche Eminema i D12 .... a teraz to głównie Cypress Hilla i Brooklyn Bounce'a
Miejscowy HH:
-Eko i eMCztery KULT, Kazik LP, ¦wietnego Red hot chili pepers9nie wiem czemu się jeszcze nie pojawił)
AC/DC
Nickel Back i Leny krwitz i itd....