http://kavkazcenter.com/eng/content/201 ... 1842.shtml Co o tym sądzić? Wiarygodne źródło? EMP faktycznie mogło by zdjąć taki samolot, mała bomba nie pozostawiła by śladów promieniowania. Proszę o wyrażanie swoich poglądów na ten temat.(tj. i zamachu i o EMP)
Zaraz po katastrofie mój sąsiad powiedział mi jak to naprawdę było: W czasie remontu Tupolewa KGB zamontowało urządzenie przy kablach w samolocie. Jak lecieli to Putin wyciągnął guzik, nacisnął i kabelki się rozłączyły .
Oczywiście mówił to śmiertelnie poważnie.
"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
--The Vault Dweller
Pierwsza rzecz o jakiej powinien wiedzieć każdy interesujący się militariami, sprzęt wojskowy oraz taki który należy do rządu, np. samoloty dla VIPów, jest ekranowany przed impulsami EMP i nie da się elektroniki wyłączyć tym sposobem... chyba że impuls będzie ponad możliwości ekranowania, choć i w to wątpię.
Natomiast co innego urządzenia cywilne, te ekranowane nie są i są podatne na takie impulsy.
Nie, to było UFO. Na forum CDA jakiś gość zamieścił kawałek stenogramu, z którego może wynikać... albo sugerować... że piloci widzieli UFO przed sobą. Albo gdzieś. A zresztą łapcie linka...
Ale pamiętaj : TO POLSKI SAMOLOT, tam nawet przyrządy nie są takie jak powinny.
R-A-D-Z-I-E-C-K-I
Skąd wiesz, byłeś , widziałeś, macałeś, smakowałeś ? Chrrrrrrrrrrrryste :<
A teorie spiskowe, im durniejsze tym ciekawsze, milo sobie pogdybac i pomarzyc ale tez z umiarem...osobiscie lubie wersje "light" teorii spiskowych które chociaz starają sie być wiarygodne.
A ja przeciwnie - im bardziej pokręcona tym lepsza.
Moją ulubioną była ta, że katastrofa w Smoleńsku była elementem misternego planu Putina na zlikwidowanie czołowych przywódców zachodu w jednym ataku. W trumnie, zamiast ciała prezydenta miała przyjechać bomba atomowa i eksplodować w czasie pogrzebu zabijając m.in. Obamę i Merkel.
"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
--The Vault Dweller
Wszystko,co chcielibyście wiedzieć o seksie ... wróć o katastrofie w Smoleńsku przez: "Rożnych specjalistuff niewygodne a dosadne pytania zadane ku uciesze jednych a podniecenia krzykliwości drugich spisane" http://dlaczegonienapalm.wordpress.com/ S!
Panie, jesteśmy pielgrzymami i zawsze będziemy się starali dojść coraz dalej...
Motto 22. SAS