Teraz jest Pt 04 lip, 2025 21:13

Ach ci amerykanie....

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

stormshadow

Chorąży

Chorąży

Ach ci amerykanie....

PostPn 11 paź, 2004 16:37

<Wydzielony>

K....a znów kampania o tych zasranych Amerykańcach. Nie lepiej jest zrobić kampanie np. wg 4 pancernych??

Mekto

Chorąży

Chorąży

PostPn 11 paź, 2004 16:47

Hehe- gadasz jak moj ojciec- "Po co ci kisazka o tych Amerykanskich idiotach?Przeciez taka kompanai to nic w skali calej wojny!Lepeij poczytaj sobie "Wielki dni malej floty" - chodzilo o kupno ksiazki "Kompania Braci"
To ze nie lubisz amerykanow (tez za nimi nie przepadam) nie znaczy ze sa "zasrani"

Wojtek

Major

Major

PostPn 11 paź, 2004 16:52

a ja kochma amerykę z kolei nie nawidzę polski:d

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 11 paź, 2004 16:54

Wojtek napisał(a):a ja kochma amerykę z kolei nie nawidzę polski:d

Siebie też nienawidzisz? :lol:

stormshadow

Chorąży

Chorąży

PostPn 11 paź, 2004 16:56

Mekto. uwierz mi: oni są zasrani. Siedziałem pół roku w stanach, wieć ich troche poobserwowałem. Syf, kiła i mogiła

SiD

Major

Major

PostPn 11 paź, 2004 17:06

Kolega był w te wakacje pracować, i stwierdził, że ich poziom jest koszmarnie niski - banda prymitywów, którzy wzorują się tylko na seksie, filmach, oraz wcale nie mądrzejszych kolegach.

Ale nie uogólniajmy skrajnie. Nie wszycy musza być idiotami (co najwyżej większość).

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 11 paź, 2004 17:08

stormshadow napisał(a):Mekto. uwierz mi: oni są zasrani. Siedziałem pół roku w stanach, wieć ich troche poobserwowałem. Syf, kiła i mogiła

Nie to co my Polacy :) Aż serce rośnie.

BTW Co za rażąca niesprawiedliwość. My, tacy wspaniali, klepiemy biedę, a ci "zasrani" jankesi trzęsą całym światem :P

Mekto

Chorąży

Chorąży

PostPn 11 paź, 2004 17:09

Ale ja wierzę- tylko ze amerykanie podczas ww2 walczyli o wolnosc europy- takze Polski
To ze oddali nasz kraj Sowietom to inna sprawa
A tak wogole- dlaczego poczynania kilku idiotow na najwyzszych stanowiskach ma od razu psuc wizerunek calego noarodu?Co prawda jest tam duzo kretynow ale pewnie i sa uczciwi ludzie...

Wojtek

Major

Major

PostPn 11 paź, 2004 17:56

oddali jak oddali: zsrr samo se wzięło;)
Kuba: tak siebie też nie nawidzę...czemu musiałem się urodzić na wschodzie:/

zwojek

Chorąży

Chorąży

PostPn 11 paź, 2004 18:42

Ja też jestem zwolennikiem Ameryki po prostu ją kocham - prawdą jest, że kampania o Amerykanach to jest już nudne, ale do Amerykanów mam sympatie i tyle. Poza tym nie są tacy głupi, skoro trzęsą całym światem co nie ??

B@rtek

Chorąży

Chorąży

PostPn 11 paź, 2004 18:58

Tfu.... sry ale ja osobiści nienawidze amerykańców i ameryki. Syf i malaria tylko mają lepsze warunki do stwarzania miejsc pracy. Złodziejstwo i nic więcej. A tak wogóle nie porównujmy USA z Polską, ponieważ są to dwa inne i jakże różne od siebie światy. Tam poprostu mocni ludzie dochodzą do władzy i coraz lepiej się tam żyje. A u Nas w Polsce jakiś "frajer" (a kto inny ?) dojdzie do władzy (byle do koryta) obiecując złote góry a potem napcha się forsą łapa/złodziejstwo odejdzie ze stanowiska napchany kasą i kolejny "mądry" do koryta dojdzie i tak w kółko macieju (dosyć długie zdanie he he he). Moim zdaniem Polska wchodzi ameryce w zad ale po kiego grzyba ? Co będziemy z tego mieli ? (Tu w tle Mazurek Dąbrowskiego :P)Dopuki jakiś naprawdę silny polityk który spełni wszystko co obiecał i będzie dążył z całego serca do wzięcia państwa w swoje ręce i postawienia go na nogi nie wejdzie na stanowisko będzie tylko albo prawie jeszcze gorzej.
Obrazek

¦mierć jest bardziej uniwersalna niż życie, bo każdy umiera, choć nie każdy żyje.

Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy

SiD

Major

Major

PostPn 11 paź, 2004 19:05

Ej ej, kto trzęsie?
Ktośtam wazniejszy miał pochoodzenie Polskie, nie pamiętam kto.

http://tinyurl.com/6smes
http://tinyurl.com/3no6a

natomiast same google już mnie optymistycznie
http://tinyurl.com/58q7k

podobnie jak brukowce:

http://www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34591, ... html#dalej

Za to inne brukowce jeszcze inaczej:

http://groups.google.pl/groups?q=amerykanie&hl=pl&lr=&c2coff=1&selm=bgvrjt%24fdb%241%40inews.gazeta.pl&rnum=4

Wniosek? Wszystkie linki i tak NIC prawdziwego nie mówią, a my, za przeproszeniem, gówno wiemy, bo w końcu większość z nas zna ameryke prawie tylko od strony internetu.

Np jak taki szesnastoletni Zwojek może szanować Amerykanów za nic, albo taki 87 letni (12? 14? who cares?) Wojtek, który opiera sie na własnej wiedzy, której chyba nie posaida - przynajmniej nie w tej kwesti. (o B@rtku już nie wspomne)
Przypomina mi się czytanie tego stosu wątków na grupach dyskusyjnych, gdzie połowa ludzi nie chce f-16 dla polaków, bo robili go Amerykanie :|

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 11 paź, 2004 19:10

Czasami się poważnie zastanawiam kogo wy nie nienawidzicie...

stormshadow

Chorąży

Chorąży

PostPn 11 paź, 2004 19:19

kto trzęse swiatem?? Amerykanie?? :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Zwojek, a to ci sie udał ten dowcip. Amerykanie tylko grają silnych i władców innych narodów. Wiecie kto według mnie naprawde trzęsie światem?? po 1) kraje bliskiego wschodu, które mają ten najważniejszy surowiec na świecie- rope. po 2) Chińczycy- bo jest ich najwięcej, a pozatym na co 2 produkcie istnieje napis "made in china", a napisu "made in USA" daaaawwwnnoo nie widziałem. Poza tym chińczyki są za silne dla jankesów. Wiadomo, że mają broń chemiczną i atomową, czemu ani onz, ani NATo ani sami jankesi nie chcą tam wprowadzić inspektorów??? bo się boją

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 11 paź, 2004 19:24

stormshadow napisał(a):kto trzęse swiatem?? Amerykanie?? :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Zwojek, a to ci sie udał ten dowcip. Amerykanie tylko grają silnych i władców innych narodów. Wiecie kto według mnie naprawde trzęsie światem?? po 1) kraje bliskiego wschodu, które mają ten najważniejszy surowiec na świecie- rope. po 2) Chińczycy- bo jest ich najwięcej, a pozatym na co 2 produkcie istnieje napis "made in china", a napisu "made in USA" daaaawwwnnoo nie widziałem. Poza tym chińczyki są za silne dla jankesów. Wiadomo, że mają broń chemiczną i atomową, czemu ani onz, ani NATo ani sami jankesi nie chcą tam wprowadzić inspektorów??? bo się boją

A nie masoni? Byłem pewien że napiszesz coś o masonach.
Następna strona

Powrót do Off-topic