Teraz jest N 22 mar, 2026 01:18

Wrażenia z pola bitwy - dyskusja

• Autor
  • Wiadomość

Ptachu

Chorąży

Chorąży

PostN 04 mar, 2012 21:31

Chodzi mi o inne miasteczko

Mustang185

Pułkownik

Pułkownik

PostN 04 mar, 2012 22:10

Hm, to widocznie trafił mi się spokojny odcinek. KM z domu obok walił dość dużo, ale ja miałem okazje jedynie ostrzelać dwa transportery pancerne i walić do kilku pojedynczych żołnierzy - kiepska widoczność.

krejzy

Chorąży

Chorąży

PostPn 05 mar, 2012 13:34

i44 dobre jest, niestety Bastogne na moim lapie to średnio 5fps, więc mogę tam być chyba jedynie medykiem ;>

Ptachu

Chorąży

Chorąży

PostPn 05 mar, 2012 22:59

Od dziś wprowadzamy przymusowe 3 osobowe drużyny czołgu . Nie powinno być wtedy problemów z komunikacją . Co wy na to ?

Czesiek

Porucznik

Porucznik

PostWt 06 mar, 2012 09:46

Jestem za!!!!
Wszystko słyszę i widzę, dlatego jestem głuchy i ślepy -.-
For Polisz Komiunity - realism is meter

http://www.facebook.com/pages/ACPL-Coop ... 2770904711

krejzy

Chorąży

Chorąży

PostWt 06 mar, 2012 09:47

jestem za, szczególnie moja kobieta, po tym jak wczoraj kilka razy powtarzałem komunikaty (podobno dość głośno), ale dała rade, wytrzymała i mnie nie walnęła ;>

Algrab

Generał

Generał

PostWt 06 mar, 2012 12:09

proponuje dodać czwartą osobę do biegania obok czołgu w charakterze interkomu
Obrazek

gustlik

Porucznik

Porucznik

PostWt 06 mar, 2012 14:24

albo gońca na z bmw R75

Exe

Major

Major

PostWt 06 mar, 2012 15:41

Można też posadzić żołnierzy na czołgu, żeby pociski kumulacyjne zatrzymywały się na ludziach, a nie rysowały lakier.
Widocznie bug tak chciał.

Ptachu

Chorąży

Chorąży

PostŚr 07 mar, 2012 00:16

Jako 3 osoba na dowódcy nie miałem problemu słyszeć ludzi jak byłem wychylony tych na radiu i tych obok mnie

EDIT:
Misja z Bastogne wykonana bardzo dobrze . Była rozpierducha jak nic a i tak się odnaleźliśmy w tym cyrku i wykonaliśmy wszystkie zadania . Wzorowe zachowanie

Misja na Utes :
Fajna misja pokazująca że nie trzeba mieć artyleri niewiadomego kalibru żeby zniszczyć co trzeba . Troche coś nie wypaliło z tymi samolotam jak bomby wybuchły . I Ponton mi się na piasku zakotwiczył :P Ale fajnie jest siedzieć w pontonie jak wali do ciebie Spitfire :) Taka bezradność :)

Jon

Generał

Generał

PostŚr 07 mar, 2012 03:04

W tamtym Erster Tag były jakieś straszne problemy z komunikacją z Gustlikiem, najprawdopodobniej co chwilę tracił połączenie z TS'em i dlatego komunikacji nie było.

W końcu wypadł także z gry... jeśli sytuacja będzie się powtarzać, to ja radzę Gustlik idź do swego ISP i zapowiedz że za niefunkcjonalne gówno nie będziesz płacić.

Ostatecznie dzisiejsza gra na I44 to był dla mnie wielki niewypał (zwłaszcza w porównaniu do poprzednich dni, które były znakomite), głównie ze względu na misje oraz na fakt że niestety w pewnym momencie ludziom z publika załączył się Rambo Mode albo Asshole Mode (koleś, który celowo rozwalił nam Shermana albo bawił się w Taniec z Hanomagiem).

Misje I44 są tak skrajnie idiotycznie zaprojektowane, że aż zęby bolą. Przed naszymi jakże ździwionymi twarzami nagle zespawnowała się kolumna wroga i Stug III. Poza tym, kompletnie nie zgadzam się z tym, co Ptachu piszesz o Bastogne. Nie było niczego wzorowego. To był burdel. Oddział zalegający pod ostrzałem moździerzy, który potem rozbił się na pomniejsze grupki z czego każda pognała sobie w inną stronę, ignorując resztę i CO. Revivefest. "Public Gaming" at it's finest.

Kilka osób burzy się, że czas zagrać ACE, to zagrajmy ACE, jako odtrutkę na skaszanione misje Invasion'44.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

gustlik

Porucznik

Porucznik

PostŚr 07 mar, 2012 09:15

Moja sprawa z netem jest bardziej skomplikowana i muszę jakoś przeboleć, mianowicie biorę radiowo od sąsiada przez dwa piętra w bloku a on ma tylko dwa mega. Nie będę teraz wykupował neta na rok bo nie wiem ile tu będę mieszkał a w maju prawdopodobnie pojadę za granicę na jakiś czas.

Exe

Major

Major

PostŚr 07 mar, 2012 20:22

gustlik napisał(a):Moja sprawa z netem jest bardziej skomplikowana i muszę jakoś przeboleć, mianowicie biorę radiowo od sąsiada przez dwa piętra w bloku a on ma tylko dwa mega. Nie będę teraz wykupował neta na rok bo nie wiem ile tu będę mieszkał a w maju prawdopodobnie pojadę za granicę na jakiś czas.

Złóż mu propozycję nie do odrzucenia. Ja tak zrobiłem rok temu i do teraz jest git.
Widocznie bug tak chciał.

Ptachu

Chorąży

Chorąży

PostŚr 07 mar, 2012 20:36

Exe wpadł do sąsiada z flaszką wódki w jednej ręce i siekierą w drugiej :grin:

Jon

Generał

Generał

PostŚr 07 mar, 2012 20:44

"Sąsiad... wybieraj!"
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusje