Teraz jest So 21 mar, 2026 21:34

Wrażenia z pola bitwy - dyskusja

• Autor
  • Wiadomość

Donio

Porucznik

Porucznik

PostPn 02 lip, 2012 22:01

Jeśli Ragnar się wyrobi to nie Clafgan, nie Ragni? IKS DE
Obrazek
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostWt 03 lip, 2012 01:56

Są wciąż Szczury do rozegrania...
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

O.G Dollar

Szeregowy

Szeregowy

PostWt 03 lip, 2012 08:49

PVP było zajebiste, imo moich problemów technicznych i failów... paru. Powtórzyłbym tą gre. ;D

Jasina

Porucznik

Porucznik

PostŚr 04 lip, 2012 08:08

Wczorajsza "Operacja Cisza" była moja pierwszą misją graną z wami i cóż... podobało mi się, szkoda jednak że misji nie udało się wykonać. Wszystko posypało się kiedy KameX dostał kulkę. Potem cały oddział poszedł w diabły, a ostatecznie zmasakrował nas techniczny.
nick w grze: Jasina
kanał na YouTube: http://www.youtube.com/user/Jasina85

Exe

Major

Major

PostŚr 04 lip, 2012 11:38

Nie martw się, tak jest często, nie zawsze wszystko idzie po naszej myśli :spoko:
Widocznie bug tak chciał.

Foka

Moderator

Moderator

PostŚr 04 lip, 2012 12:36

Ja bym raczej napisał "tylko czasami coś idzie po naszej myśli" ;)
Rule #2: Double tap!

Jon

Generał

Generał

PostŚr 04 lip, 2012 12:37

A ja bym napisał, że dramatyzujecie, ale jak kto woli :P

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Exe

Major

Major

PostŚr 04 lip, 2012 13:40

To ja bym jeszcze dodał, że chciałem tylko pocieszyć nowego, żeby sobie czasem nie pomyślał, że to jego wina, że nam się nie powiodło*

[hide]*oczywiście, że to jego wina :twisted:[/hide]
Widocznie bug tak chciał.

Jasina

Porucznik

Porucznik

PostŚr 04 lip, 2012 13:56

Exe napisał(a):To ja bym jeszcze dodał, że chciałem tylko pocieszyć nowego, żeby sobie czasem nie pomyślał, że to jego wina, że nam się nie powiodło*

[hide]*oczywiście, że to jego wina :twisted:[/hide]

Skąd pomysł że to moja wina że nam się nie udało? Mieliśmy pecha i tyle. ;-)

edit:
Po wczorajszej misji długo będę pamiętał żeby liczyć ilu ludzi z oddziału poszło na osłonę a ilu zostało na miejscu, bo pomoże to uniknąć kolejnych strat spowodowanych tym że talib wyglądał identycznie jak drużyna ( wielkie sorry Exe on wyglądał identycznie jak ty i Jon :neutral: )
nick w grze: Jasina
kanał na YouTube: http://www.youtube.com/user/Jasina85

Jon

Generał

Generał

PostSo 11 sie, 2012 00:58

Meh. Mimo, że przewijało się nas dziś przez TS ponad 20 osób, jakoś nie udało się zebrać większej liczby graczy i pozostaliśmy przy "wakacyjnym standardzie". I to nawet nie byłby problem, gdyby nie to, że sama gra była mocno taka se*. Pierwsza misja poracha totalna, z każdą kolejną było już trochę lepiej, pomijając finisz.

Dzięki wszystkim, którzy przybyli i starali się by gra była na poziomie - zwłaszcza dobrą robotę zrobił Ragnar z dowodzeniem w "Karawanie" i wszelcy pod-dowódcy sekcji (Szopman, Klim, Blackburn). Ja od siebie chcę przeprosić za chaotyczne nieraz dowodzenie i problemy z radiem - jak wiecie i słyszeliście, warunki do grania często niezbyt mi sprzyjają :twisted: zwłaszcza, gdy nagle okazuje się, że kobieta coś ściągała w trakcie grania i to właśnie przez to miałem lagi (bugi ACRE, teleporty, etc).

Wieczór wystrzałowy nie był - ale myślę, że jak się trochę postaramy następny będzie dużo lepszy. Od siebie przypomnę tylko o tym, za co Jasina dostał dziś "ostrzeżenie" w postaci kuli .45 ACP - ZWŁASZCZA na początku misji należy trzymać mordę na kłódkę, by dowódcy mogli bez problemu ogarnąć sytuację i skupić się.

*m.in. dzięki ACE - inaczej latające granaty, inna waga ładunków i bug "zmęczenia" naprawdę dały się we znaki... pomijam już przypadkowe ździelenie kolbą.

~ Ronald Reagan

Algrab

Generał

Generał

PostSo 11 sie, 2012 09:28

Jednak wczorajsza misja Mustanga przypomniała mi sesje spędzone przy Half Life, gdzie też łaziło się głownie po korytarzach i w sumie podobnie odbywało się "ładowanie" do następnej lokacji.
Myślę że ten system ma przyszłość dla misji w stylu CQB :] A być może niedługo powstanie remake HL1 na silniku A2 :twisted:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LtiecM8xqoc&hd=1[/youtube]
Obrazek

gremdek

Porucznik

Porucznik

PostSo 11 sie, 2012 11:32

ja zobaczyłem kulę która leciała w moją stronę i czas jakby wtedy zwolnił, a za chwilę było czarno.

dlaczego wszystko zakończyło się o 00:30? wtedy gra powinna dopiero się rozkręcać.
:(

Algrab

Generał

Generał

PostSo 11 sie, 2012 12:01

@grem: to było na wyjściu na powietrze
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostSo 11 sie, 2012 12:34

Raz, że kobieta zaczynała się już irytować, dwa, że jakoś chętnych wielu do gry nie widziałem (pytałem dwa razy). To się zwinęłem, co by uniknąć suszenia głowy.

Weźmy dziś jakoś lepiej zagrajmy. Tylko weźcie ludzie przyjdźcie na 20, a nie 23 :| gdy z kolei połowa już grającego składu będzie kończyć.

Zgrajta się w czasie...

~ Ronald Reagan

Mustang185

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 11 sie, 2012 13:44

Jestem za. Zagramy Red Zone Blackburna i po prostu wejdziemy do Mordoru :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusje