Blufor: (9 graczy)
Dowódca posterunku Republiki Południa - ......
Dudi
Klimueres
Wynarator
Redfor: (9 graczy)
Dowódca posterunku Federacji Północy - Szajder
Don Mustangę
WinteR5
Valdo
Psycho
krejzy
Algrab
Damian
Jon
Rafał
Czesiek
Milena
Erto
Pepe
Ufoman
Jager
Jaromaz
Wcislo
Ludzie chyba się sugerują tym, że jako MM wziąłem redfor, więc musi być w lepszej sytuacji. Nie jest tak. Wybrałem go, bo uważam, że zrobiłem im ładniejszą bazę, i tyle
Nie ludzie sugerują się tym iż Psycho, Szajder wołają np. Wintersa i tak starsi gracze będą w Redfor a Rayan, etc. nowych w Blu and Lechistanie? Bez sensu... Bez Balansu to nie ma sensu w ch....
Ragnar napisał(a):Nie ludzie sugerują się tym iż Psycho, Szajder wołają np. Wintersa i tak starsi gracze będą w Redfor a Rayan, etc. nowych w Blu and Lechistanie? Bez sensu... Bez Balansu to nie ma sensu w ch....
Nikt mnie nie wołał, zapisałem się tuż zaraz po Mustangu. Nikt mnie nigdzie nie namawiał. Ogarnij się Ragnar.
Ragnar chyba nic się nie stanie jeśli przed grą ktoś zmieni stronę, chyba Mustang nie ma zamiaru podawać każdemu prostemu żołnierzowi niezwykle tajnych informacji wywiadowczych które uniemożliwiły by zmianę strony dzień przed czy nawet w dzień rozgrywki. Jeśli np. w Blufor będzie brakowała ludzi mogę tam przejść. Ale zapisy jeszcze trwają a ja chciałem pograć teraz po innej stronie barykady. Poczekajmy sądzę że ludzi przybędzie, a spóźnialscy nie będą mieli wyboru więc pójdą do tej strony która ma braki. Co do świeżaków blufor tylko rayana no i może wynratora który nie grał z nami przez lata ale on według sobie radzi więc określanie go świeżakiem jest chyba trochę krzywdzące.