Teraz jest N 03 sie, 2025 17:45

GTA: SA

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostWt 26 paź, 2004 20:12

CZłOWIEKU!! :] Ja widziałem wszystkie filmiki Half life 2 ( CS:S nie widziałem ;] ) Polecam filmik Traptown... :P Kolo zastawia drzwi Stołem, żołnierz próbuje wejsć, i nie może, więc zaczyna strzelac przez okno... :] Co za AI!! :] A Antigravity weapon to już jest geniusz... :] Szawka udeżająca w Stridera pięknie się rozpada :]
PS.Dziś zamawiam edycje kolekcjonerską... :P
PS2. :] W GTA:SA, widziałem screen z Monster truckiem.. Może być ciekawie :]
PS3. Ten PS2 był po to, zeby nie było OFFtopicu :P :D
"Nie wie jakiego sprzętu będziemy używać w III Wojnie ¦wiatowej, ale w IV Wojnie ¦wiatowej będziemy się tłuc kamieniami i kijami"
Albert Einstain

Jon

Generał

Generał

PostWt 26 paź, 2004 20:39

Nie CS:S chyba, CS:S Beta, który był dostępny jakiś czas temu do free testów na Steam'ie :)

PS: Rainbow musi do klozeta :lol:
Ostatnio edytowano Wt 26 paź, 2004 20:57 przez Jon, łącznie edytowano 1 raz
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostWt 26 paź, 2004 20:40

Tak... Ale widze, ze masz samego CS:S :] a ja mam namysli także Half-Life 2 :] Dlatego czekam na Colectors Edition :] ( Wiem, że w zwykłej tez on jest, ale w EC jest w cholere dodatków... :] ) :D
PS. Half-Life 1 Source będzie super... :]
"Nie wie jakiego sprzętu będziemy używać w III Wojnie ¦wiatowej, ale w IV Wojnie ¦wiatowej będziemy się tłuc kamieniami i kijami"
Albert Einstain

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 26 paź, 2004 20:48

Tak na wszelki wypadek przypominam :P

23. :arrow: Zakładanie topiców i pisanie postów związanych w jakimkolwiek stopniu z tematyką piractwa uważane jest za zabronione. Może to w ostateczności doprowadzić nawet do banicji a na pewno do zamknięcia bądź usunięcia topica lub posta.

Quabec

Generał

Generał

PostŚr 27 paź, 2004 08:21

a ja przypomne że to jest topic o GTA: SA!
Quabec

Wojtek

Major

Major

PostŚr 27 paź, 2004 13:52

kurde są jużdostępne filmiki z samej gry..ta GRA RZ¡DZI!!!

Fox

Kapral

Kapral

PostŚr 27 paź, 2004 13:58

nie wiem czemu, ale jakoś nie przepadam za serią GTA :lol:

Quabec

Generał

Generał

PostŚr 27 paź, 2004 16:02

Wojtek zapodaj linkiem do tych filmów z GTA SA
Quabec

sjojok

Major

Major

PostŚr 27 paź, 2004 16:13

mam nadzieję że w SA poprawią fabułe bo w poprzednich częściach była do bani
gra mafia niby podobna ale lepsza pod względem fabuły
a w seri gta jest głupia i niezrozumiała
ps. widać że w Mafiia jest lepsza od gta ponieważ zrobili to nasi południowi sąsiedzi a ofp im się udało :D
Obrazek

DeviAnCE

Major

Major

PostŚr 27 paź, 2004 17:30

... post do usunięcia ...
Ostatnio edytowano Pt 14 paź, 2005 17:47 przez DeviAnCE, łącznie edytowano 2 razy
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.

Rainbow

PostŚr 27 paź, 2004 18:15

Bueheh Deviance skądś ty się urwał :roll: Mafia rządziła w fabule. Była rozwinięta, szczegółowa i mówiłą o przeżyciach tego gościa i jego myślach natomiast jeżęli wogóle można to porównywać z Gta:VC które nie ma fabuły. Są tam zwykłe misje zrob to i tamto i sramto a dostanie jeszcze coś innego. GTA jest zrobione pod zabawe i rozrywke a fabuła jest tam na ostatnim miejscu pod ktorym robili gre. Nie licz na nic więcej w GRA:SA bo tam również 2 zdania i wielka fabuła buehe sam lepszą napiszę. Poza tym ponąc robią film na podstwaie Mafii bo trza przyznać, żę ona tam wymiata, jeszcze dziś pamiętam ten tragiczny koniec gry.

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostŚr 27 paź, 2004 19:52

A mi się fabuła w MAfii nie podobała totalnie.... :] Moze to tylko kwestia gustu :p A Vice City, moze ma prosta fabułę, ale niezwykle klimatyczną ( Lata 80 rulez :] )
PS. A i tak Half-Life i Half-Life 2 mają najlepsza fabułe.... :P ( Złośliwy jestem... :D :twisted: )
Albert Einstain

Quabec

Generał

Generał

PostŚr 27 paź, 2004 20:03

Aby zrozumieć fabułe w Mafi należy do tego dorosnąć :] W seri GTA fabuła jest jedna i niezmienna idziesz zabijasz kradniesz -nie masz uczuć i włsnego życia. Co prawda w VC troche to uległo zmianie ale to nie to samo co Mafia! :] Co do kwestii technicznej też Mafia jest lepsza. w gta wysadzają cie w środku miasta i możesz sobie otworzyć bryke którą 1-szyraz na oczy widzisz. W Mafii tak się nie da :]
Quabec

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostŚr 27 paź, 2004 21:06

Ty myslisz, że nie rozumiem tej Fabuły???? :] Wniosek jest jeden... :P Nienawidze klimatu MAFII :] Ci Mafiozi, al capone :p I stare samochody... Nie lubie tego... :] Jak pościg samochodowy ma być.. to ma być szybki ;] Jak w GTA lub NFS'sie jakimś :D
Albert Einstain

Rainbow

PostCz 28 paź, 2004 13:11

Nauczcie się, że VC nie ma fabuły i nigdy nie miała. Jedyny klimat robi muzyka, ale to klimat, nie fabuła. Mylicie silnik z oponą :P Mnie tam się w mafii podobała realistyka, przekroczenie prędkości - mandat itp.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry